ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τι σημαίνει bootmgr λείπει Mean

; Όταν ενεργοποιείτε έναν υπολογιστή , περνά από μια σειρά από βήματα πριν από τη φόρτωση του λειτουργικού συστήματος . Οποιοσδήποτε αριθμός σφαλμάτων μπορεί να εμφανίσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , ​​αλλά το σφάλμα Bootmgr σημαίνει ότι ο τομέας εκκίνησης λείπει ή είναι κατεστραμμένο . Ορισμένες από τις αιτίες καταστροφής του αρχείου , διεφθαρμένους τομείς ή χαλαρά καλώδια . Αυτό το σφάλμα επιφάνειες , επίσης, όταν ο υπολογιστής σας προσπαθεί να εκκινήσετε από ένα μη εκκινήσιμο πηγή . Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένας τρόπος για να το φτιάξω , με διάφορους βαθμούς επιτυχίας . Ανακατασκευή BCD
Η

The Boot Configuration Data είναι μια βάση δεδομένων που περιέχει τις ρυθμίσεις παραμέτρων εκκίνησης του υπολογιστή και παρουσιάζεται από τον Διαχειριστή της εκκίνησης . Είναι παρόμοιο με το αρχείο Boot.ini που χρησιμοποιείται στα Windows XP , καθώς εμφανίζει τις επιλογές του μενού κατά την εκκίνηση , κατά περίπτωση . Ανακατασκευή του BCD με το χέρι είναι μια άλλη επιλογή για να σταματήσει το σφάλμα Bootmgr . Εκκίνηση του υπολογιστή , χρησιμοποιώντας το δίσκο των Windows και επιλέξτε " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " από τη λίστα των επιλογών . Από τις Επιλογές αποκατάστασης συστήματος , κάντε κλικ στο " Command Prompt" και πληκτρολογήστε " Bootrec.exe " χωρίς εισαγωγικά στο παράθυρο . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" και πληκτρολογήστε τα εξής: . " Bootrec /RebuildBcd , " μείον τα εισαγωγικά
εικόνων Επαναφορά Συστήματος
Η

Επαναφορά Συστήματος είναι η γενική λύση για όλους παράθυρα που σχετίζονται με τα προβλήματα . Τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του συστήματος γίνεται συχνά πριν από όπου και αν αλλάξει - για παράδειγμα , πριν από την εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης ή νέο πρόγραμμα . Η υπηρεσία επιτρέπει σε σας για να πάτε πίσω στο χρόνο , την αποκατάσταση του συστήματός σας στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την εμφάνιση των προβλημάτων . Δεν μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα , αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα το πρόβλημά σας θα πάει μακριά μετά τη χρήση . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή από το δίσκο των Windows και να ξεκινήσει το παράθυρο διαλόγου Επιλογές αποκατάστασης συστήματος . Κάντε κλικ στο " System Restore" και να πάρει την πιο πρόσφατη σημείο επαναφοράς πριν από το σφάλμα .

Η Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους
Η

Το μενού Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους είναι διαθέσιμη μόνο σε υπολογιστές με δυνατότητα ανάκτησης . Αυτό βρίσκεται συχνά σε φορητούς υπολογιστές όπου το λειτουργικό σύστημα είναι προεγκατεστημένο και δεν έρχονται με ένα δίσκο εγκατάστασης . Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο , μπορείτε να ξεκινήσετε μια αυτόματη επιδιόρθωση που προσπαθεί να διορθώσετε προβλήματα εκκίνησης . Πατήστε το πλήκτρο " F8" πριν να δείτε το λογότυπο των Windows και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επιλέξετε " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας . " Από το μενού Επιλογές αποκατάστασης , επιλέξτε " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση " και αφήστε το να τρέξει μέχρι να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση . Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση πολλές φορές πριν ολοκληρωθεί η επισκευή .
Εικόνων Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση
Η

Αν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει ενσωματωμένη στις επιλογές αποκατάστασης , μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του Περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows στο δίσκο εγκατάστασης . Για να ξεκινήσετε WinRE , τοποθετήστε το δίσκο στη μονάδα και πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο όταν σας ζητηθεί . Μετά την επιλογή γλώσσας και τη συμβολή σας μέθοδο , κάντε κλικ στο κουμπί "Next" και στη συνέχεια " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας . " Επιλέξτε το αυτοκίνητο σας από το μενού και κάντε κλικ στο " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση . " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση θα σαρώσει για οποιοδήποτε πρόβλημα που θα επιτρέπουν την επιτυχή εκκίνηση και να το διορθώσουμε αυτόματα . Τρέχει επίσης το Disc Checker , εάν τα σφάλματα στο σύστημα αρχείων που βρέθηκαν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα