ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πρόβλημα : Spoolsv.exe Crashes Πριν Σύνδεση

Spoolsv.exe είναι μια υπηρεσία που χειρίζεται ουρά εκτύπωσης και φαξ τις εργασίες στο παρασκήνιο , όπως θα συνεχίσει με άλλες εργασίες . Είναι ένα ουσιαστικό συστατικό των Windows λειτουργικά συστήματα που βασίζονται , και βρίσκεται στο φάκελο C : \\ Windows \\ System32 \\ κατάλογο . Εάν διακοπεί πριν μπορείτε να συνδεθείτε στο λειτουργικό σύστημα , θα είναι σε θέση να εκτυπώσετε τίποτα , και θα αντιμετωπίσετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους : " . Λειτουργία του εκτυπωτή δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω έλλειψης πόρων » Ιστορικό
Η

το σφάλμα αυτό , που ονομάστηκε το σφάλμα 257859 από τη Microsoft , εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης μια κακή εκδοχή της BitWare για Windows , ένα φαξ και τηλεφωνητή εφαρμογή που δεν είναι 100 τοις εκατό συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows. Οι εκδόσεις που συχνότερα προκαλούν προβλήματα είναι εκδόσεις 3.30 και 7.0 . Ψάξτε για το " Bwagent.exe " και " Bwprnmon.exe " διαδικασίες στην Task Manager για να επιβεβαιωθεί αυτή η διάγνωση .
Εικόνων Αυτόματη Κατάργηση
Η

Ο βέλτιστος τρόπος για την επίλυση το θέμα είναι να εκτελέσετε μια αυτόματη απεγκατάσταση του BitWare για τα Windows . Ωστόσο , η επιλογή αυτή δεν περιλαμβάνεται με όλες τις εκδόσεις του BitWare . Για να ελέγξετε αν είναι , εντοπίστε το BitWare για τον κατάλογο των Windows στο μενού Έναρξη σας και αναζητήστε μια επιλογή Uninstall . Εάν δεν είναι διαθέσιμα , αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου σας και στη συνέχεια να εκτελέσει ένα εγχειρίδιο απεγκατάσταση .

Η Γραμματεία αντιγράφων ασφαλείας
Η

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου , δημιουργήστε πρώτα ένα σημείο επαναφοράς . Αυτό είναι ένα σύστημα σε επίπεδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που αποθηκεύει προηγουμένως λειτουργικά προγράμματα οδήγησης του συστήματος και τις ρυθμίσεις μητρώου . Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παράθυρο διαλόγου σημείο επαναφοράς , κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και "Run ", πληκτρολογήστε " % SystemRoot % \\ system32 \\ restore \\ rstrui.exe " ( χωρίς τα εισαγωγικά ) και, στη συνέχεια , επιλέξτε " Δημιουργία σημείου επαναφοράς " και κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
εικόνων Εγχειρίδιο απεγκατάστασης
Η

Για να αφαιρέσετε χειροκίνητα BitWare για Windows , πρώτα να διαγράψετε όλα τα BitWare που σχετίζονται με καταχωρήσεις μητρώου , χρησιμοποιώντας το εργαλείο Regedit . Οι καταχωρήσεις θα πρέπει να βρίσκονται στα ακόλουθα κλειδιά μητρώου :

HKEY_LOCAL_MACHINE \\ System \\ CurrentControlSet \\ Control \\ Print \\ Environments \\ Windows NT το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τη διαγραφή όλων των οδηγών από BitWare % SystemRoot% \\ System32 \\ Spool \\ Drivers \\ φάκελο W32X86 . Εάν αφαιρέσετε κατά λάθος κάτι που δεν έπρεπε να αφαιρέσει , να ανατρέξουμε σε μια ανεπηρέαστη σημείο επαναφοράς .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα