ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Γιατί άραγε τον υπολογιστή μου Πες Μη υποστηριζόμενος τρόπος λειτουργίας

; Όταν εγκαθιστάτε μια νέα οθόνη για τον υπολογιστή σας , ή εάν ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, αλλάζει τις ρυθμίσεις της οθόνης σας , ο υπολογιστής σας μπορεί να εμφανίσει το σφάλμα " Μη υποστηριζόμενη λειτουργία " σφάλμα . Αυτό το σφάλμα είναι συνήθως σε μια εντελώς κενή οθόνη, η οποία δεν επιτρέπει σε σας για να δείτε τα Windows κανονικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων . Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα χρησιμοποιώντας το Windows Safe Mode και με τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων της οθόνης σας . Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις επιλογές στα Windows που εμποδίζουν τους χρήστες από την τυχαία επιλογή ενός μη υποστηριζόμενη ανάλυση . Αιτία
Η

Ο υπολογιστής σας παρέχει μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους επίλυσης για την οθόνη σας . Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις προβολής της οθόνης σας , ανάλογα με το σωματικό μέγεθος και τις διαστάσεις της οθόνης σας . Μερικές φορές , τα προγράμματα - ιδιαίτερα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το 3D κάρτα γραφικών - μπορεί επίσης να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης σας . Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε την οθόνη σε μέγεθος ανάλυση ότι η κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας δεν υποστηρίζει , ο υπολογιστής σας θα εμφανίσει το σφάλμα Μη υποστηριζόμενη λειτουργία .
Εικόνων Safe Mode Αντιμετώπιση προβλημάτων
Η

μπορεί να μην είναι σε θέση να επιλύσετε ένα σφάλμα μη υποστηριζόμενη λειτουργία , εκτός αν κάνετε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας . Safe Mode μπορεί να αλλάξει αυτόματα την ανάλυση της οθόνης σας στη χαμηλότερη προεπιλογή , η οποία σας επιτρέπει να δείτε και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της οθόνης προεπιλογή. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο "F8 " έως ότου μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή ασφαλούς λειτουργίας . Μόλις μέσα σε ασφαλή λειτουργία , ξεκινήστε το μενού Έναρξη και πληκτρολογήστε " ανάλυση οθόνης " στο πλαίσιο κειμένου . Μπορείτε στη συνέχεια να ξεκινήσει τις ρυθμίσεις ανάλυσης της οθόνης και την αλλαγή τους σε Safe Mode . Κάντε επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία , η οποία πρέπει να διατηρήσει τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται σε ασφαλή λειτουργία και αφαιρέστε το σφάλμα Μη υποστηριζόμενη λειτουργία .

Η κάρτα γραφικών οδηγοί
Η

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα νεότερα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή . Ενημερώθηκε οδηγοί θα υποστηρίξει μια μεγαλύτερη ποικιλία των μεγεθών του ψηφίσματος, την πρόληψη της μη υποστηριζόμενη σφάλμα λειτουργίας όταν παίζουν παιχνίδια ή άλλα προγράμματα που μπορεί να αλλάξει το ψήφισμά σας . Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών , αναζήτηση για τα γραφικά του μοντέλου σας κάρτα και να κατεβάσετε τα νεότερα αρχεία του προγράμματος οδήγησης . Συνήθως , μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης . Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας, αν σας ζητηθεί , για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
Εικόνων Απόκρυψη μη υποστηριζόμενη Τρόποι
Η

τα Windows δεν μπορεί να κρύψει πάντα όλες τις λειτουργίες που δεν υποστηρίζονται ψήφισμα στο μενού την επιλογή ανάλυσης . Για να αποτρέψετε ένα χρήστη από τυχαία επιλογή ενός μη υποστηριζόμενη ανάλυση , μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της οθόνης για να αφαιρέσετε δεν υποστηρίζεται ψηφίσματα . Εκκίνηση του μενού Έναρξη και κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου". Επιλέξτε το " Display " και επιλέξτε " Προσαρμογή ανάλυσης . " Κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις για προχωρημένους" και μεταβείτε στην καρτέλα Monitor. Τοποθετήστε έναν έλεγχο στο πλαίσιο δίπλα στο " Απόκρυψη Λειτουργίες Αυτό Αυτή η οθόνη δεν μπορεί να εμφανίσει " και αποθηκεύστε τις αλλαγές .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα