ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να συνδέσετε ένα φορητό υπολογιστή σε μια τηλεόραση

Αν έχετε ποτέ ήθελε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από το φορητό υπολογιστή σας σε μια μεγαλύτερη οθόνη , ή απλά θέλετε να επεκτείνει την οθόνη σας για άλλους λόγους , που συνδέει το laptop σας σε μια τηλεόραση μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος πετύχετε αυτό . Όλοι οι φορητοί υπολογιστές έρχονται με τουλάχιστον μία ή περισσότερες επιλογές για τη σύνδεση του φορητού υπολογιστή στην τηλεόραση . Επιλέγοντας το σωστό καλώδιο , μπορείτε να συνδέσετε το φορητό σας υπολογιστή στην τηλεόρασή σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Σωστή καλώδιο για το φορητό σας υπολογιστή - HDMI , DVI ή VGA

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήσης του φορητού σας υπολογιστή για να καθορίσει το είδος της παραγωγής θύρες laptop σας έχει . Φορητό υπολογιστή σας, είτε θα έχει μια VGA , DVI ή τη θύρα HDMI . Αν το laptop σας έχει και τα τρία , το καλύτερο είναι να αγοράσει ένα καλώδιο HDMI , όπως HDMI προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας . 2

αγοράσετε το κατάλληλο καλώδιο για το laptop σας . Ανεξάρτητα από τον τύπο του καλωδίου ανάγκες laptop σας , θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλώδιο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάει από το φορητό υπολογιστή σας στην τηλεόραση . Συνήθως ένα καλώδιο που έχει μήκος τουλάχιστον 6 πόδια είναι επαρκής .
Εικόνων 3

Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου στη θύρα του φορητού υπολογιστή .
Η 4

Απενεργοποιήστε σας HDTV και , στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στην κατάλληλη θύρα της τηλεόρασης .
5

Ενεργοποιήστε την τηλεόραση και μεταβείτε στο σωστό κανάλι εισόδου στην τηλεόραση . Αυτό θα είναι είτε DVI , RGB /PC /VGA ή HDMI , ανάλογα με τον τύπο του καλωδίου που χρησιμοποιείται . Η οθόνη εμφανίζει αυτόματα στην τηλεόραση , η οποία σηματοδοτεί το laptop έχει συνδεθεί επιτυχώς με την τηλεόραση . Αν δεν το κάνει , προχωρήστε στο επόμενο βήμα για να εμφανιστεί η οθόνη με το χέρι στην τηλεόραση .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονίδιο "Πίνακας Ελέγχου" .
Η 7

Κάντε κλικ στο " Εμφάνιση ". Κάντε κλικ στο " Αλλαγή ρυθμίσεων οθόνης . "
8

Επιλέξτε την οθόνη για την τηλεόρασή σας . Κάντε κλικ στο " OK " για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης ενός φορητού υπολογιστή σε μια τηλεόραση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα