ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Fix Λάθη ανακατευθυνόμενη Host

Mircrosoft.windows.redirectedhost λάθη συμβαίνουν όταν οι εξουσιοδοτημένες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο μητρώο των Windows . Αυτό το είδος σφάλματος μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ο υπολογιστής σας έχει πέσει θύμα μιας Δούρειος ίππος , ή κάποιο άλλο είδος του κακόβουλου λογισμικού . Αυτά τα σφάλματα που συνήθως ανιχνεύονται από την SpyBot , αλλά συχνά δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο με SpyBot . Ανάλογα με τον τύπο της λοίμωξης του υπολογιστή σας έχει , ο υπολογιστής σας θα μπορούσε να είναι ευάλωτοι στο να αναλάβει , το οποίο θα μπορούσε να σας βάλει σε κίνδυνο της κλοπής ταυτότητας . Η λύση που πρότεινε παρακάτω θα πρέπει να εφαρμοστεί μόνο αν είστε ικανοί με τους υπολογιστές , και είστε πρόθυμοι να αναλάβουν την ευθύνη επάνω σας . Οδηγίες
προετοιμασίες
Η 1

Ενημέρωση Spybot στην τρέχουσα έκδοση ( σύνδεσμο παρακάτω ) . Spybot θα είναι ακόμα πιθανό να μην είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα , αλλά τρέχει ούτως ή άλλως . 2

Ενημέρωση και εκτελέστε το κύριο πρόγραμμα anti-virus σας , εάν έχετε ένα . Αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα , αλλά μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει τυχόν άλλες λοιμώξεις που μπορεί να έχετε , η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει τη διαδικασία ανάκαμψης .
Εικόνων 3

κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα παρακάτω προγράμματα από οι παρακάτω συνδέσμους : SDFix , HostsXpert . Μην εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα ακόμα . Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε τους .
Εικόνων Καθαρισμός έξω την μόλυνση
4

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8 στο πληκτρολόγιό σας μέχρι το μενού εκκίνησης εμφανίζεται . Επιλέξτε το "Safe Mode" χρησιμοποιώντας τα βελάκια του πληκτρολογίου σας . Μην συνεχίσετε με αυτές τις οδηγίες έως ότου ο υπολογιστής σας είναι σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας .
5

Run SDFix μία φορά την εκκίνηση του υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία . Για άλλη μια φορά , είναι πολύ σημαντικό να μην τρέξει SDFix εάν ο υπολογιστής δεν λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία .
Η

6 Πατήστε το " Υ" για να πάρει τα πράγματα άρχισαν . Το πρόγραμμα θα τρέξει έναν έλεγχο στο μητρώο σας για να καθαρίσει έξω κακές ενδείξεις και τυχόν προγράμματα τύπου Trojan παρόν . Όταν τελειώσει , ακολουθήστε τις οδηγίες για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Σημειώστε ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα . Όταν ο υπολογιστής σας επανεκκινεί σε κανονική λειτουργία , SDFix θα ξεκινήσει αυτόματα και να ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρισμού . Όταν τελειώσει , SDFix θα εμφανίσει μια αναφορά . Αποθηκεύστε αυτή την έκθεση για την αναφορά , σε περίπτωση που χρειαστεί να την επιδείξετε σε έναν εμπειρογνώμονα αργότερα .
Η 7

Εκτελέστε το πρόγραμμα HostsXpert . Όταν το πρόγραμμα εκτελείται , επιλέξτε "Επαναφορά οικοδεσπότες MS αρχείου " από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας . Έξοδος από το πρόγραμμα όταν τελειώνει πάλι .
8

Run SpyBot . Όταν τελειώσει , θα εμφανιστεί και πάλι τα ίδια προβλήματα Επανακατευθυνόμενο Hosts όπως πριν . Ωστόσο , αυτή τη φορά , θα πρέπει να είναι σε θέση να τους εξαλείψει όταν κάνετε κλικ στο " Fix Selected προβλήματα . "
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα