ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επισκευάσει τα Windows XP από απόσταση

Windows XP έρχεται πλήρης με το Remote Desktop , το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές στο δίκτυό σας, εφ 'όσον έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα . Με την πρόσβαση του υπολογιστή από απόσταση , μπορείτε να δείτε την επιφάνεια εργασίας του άλλου χρήστη σαν να ήταν δική σας. Αυτό σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε και την επιδιόρθωση των Windows XP εξ αποστάσεως . Πολλοί τεχνικοί IT αγάπη Remote Desktop για να επισκευάσει τα προβλήματα εξ αποστάσεως , ειδικά για τους χρήστες που ταξιδεύουν με φορητούς υπολογιστές . Ορισμένοι τεχνικοί θα σας καθοδηγήσει μέσω της διαδικασίας της σύνδεσης εξ αποστάσεως για να εξοικονομήσει χρήματα για την κατ 'οίκον επισκευές . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
δικαιώματα διαχειριστή
άδεια να έχουν πρόσβαση απομακρυσμένο υπολογιστή
όνομα του υπολογιστή ή τη διεύθυνση IP του απομακρυσμένου υπολογιστή

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στο σύστημά σας με δικαιώματα διαχειριστή . Αυτό μπορεί να είναι ο διαχειριστής του χρήστη ή άλλο συνδεθείτε με τα ίδια δικαιώματα . 2

Ενεργοποίηση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στο τηλεχειριστήριο computer.Go στην "Έναρξη > Πίνακας Ελέγχου > Τείχος προστασίας των Windows . " Πηγαίνετε στο " εξαιρέσεις ». Ελέγξτε τα κουτιά " Απομακρυσμένη βοήθεια" και "Remote Desktop ". Κάντε κλικ στο " OK" όταν τελειώσετε.
Εικόνων 3

Πηγαίνετε στο "Start > Accessories > Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας ".
Η

4 Πληκτρολογήστε το όνομα του υπολογιστή ή διεύθυνση IP στο όνομα του υπολογιστή drop down box . Πιέστε το πλήκτρο " Connect ". Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και πατήστε "OK".
5

Περιμένετε για την επιφάνεια εργασίας του απομακρυσμένου υπολογιστή να φορτώσει σε ένα νέο παράθυρο . Αυτό σας δίνει πλήρη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του απομακρυσμένου υπολογιστή . Πρόσβαση σε αρχεία και φακέλους και να τρέξει τα προγράμματα σαν να ήταν δική σας desktop.Click το " Χ " στην επάνω δεξιά γωνία για να αποσυνδέσετε την περίοδο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα