ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Τι να ψάξει κατά το αγορά ενός μεταχειρισμένου Laptop

Η αγορά ενός φορητού υπολογιστή που χρησιμοποιείται δεν είναι πολύ διαφορετική από την αγορά ενός μεταχειρισμένου desktop . Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία σε ένα φορητό υπολογιστή που είναι λιγότερο ανθεκτικό από τους ομολόγους επιφάνεια εργασίας τους , και θα πρέπει να επαληθεύσετε αυτά τα στοιχεία είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας . Όπως και με επιτραπέζιους υπολογιστές , θα πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι βασικά στοιχεία, όπως το DVD Rom και ο σκληρός δίσκος λειτουργεί σωστά . Ειδικά για φορητούς υπολογιστές , θα πρέπει επίσης να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην οθόνη , το πληκτρολόγιο , την μπαταρία και ασύρματο Internet δυνατότητες συνδεσιμότητας του φορητού υπολογιστή . Ελέγξτε την οθόνη
Η

Πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας των Windows και κρατήστε πατημένο το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και επιλέξτε "Ιδιότητες". Σύμφωνα Properties επιλέξτε την καρτέλα " Desktop " και μέσα στο " Ιστορικό Παράθυρο " να οριστεί σε None . Αυτό αλλάζει την επιφάνεια εργασίας σε στερεά μπλε. Κοιτάξτε την οθόνη στενά και να ελέγχει ότι το σύνολο φόντο της επιφάνειας εργασίας είναι το μπλε και το ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα pixels που είναι κόκκινο ή μαύρο , που θα έδειχνε έχετε νεκρά pixels στην οθόνη . Ένα ή δύο νεκρά pixels δεν είναι κακό , αλλά αυτό που ψάχνετε είναι μεγάλες συλλογές των pixels που δεν εμφανίζονται . Όταν το φόντο είναι μπλε , τα πυκνοκατοικημένα κέντρα των νεκρών pixels θα είναι προφανής.
Εικόνων Ελέγξτε το πληκτρολόγιο
Η

Μήπως όλα τα πλήκτρα πατάτε σωστά ; Όταν πατάτε τα πλήκτρα που προβλέπεται , δεν έρχονται πίσω αμέσως χωρίς να κολλήσει ; Βεβαιωθείτε ότι οι αριθμοί και οι Lock Caps Lock Κλειδιά εργασίας , καθώς και το space bar . Ανοίξτε ένα έγγραφο και να πληκτρολογήσετε μερικές φράσεις έτσι ώστε να έχετε την αίσθηση του πληκτρολογίου και βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται κατάλληλα .
Εικόνων Ξενοδοχεία Έλεγχος του καλωδίου τροφοδοσίας
Η

Κάντε βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας δεν έχει καμία ηλεκτρική ταινία τυλιγμένη σε αυτό και δεν έχει πολλή φθορά . Επίσης, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η προεξοχή στο καλώδιο δεν κάμπτεται . Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας δεν έχει διατηρηθεί σε καλή κατάσταση , αλλά εξακολουθεί να τροφοδοτεί τον υπολογιστή , τότε θα μπορούσε να εξακολουθούν να αγοράζουν το φορητό υπολογιστή , αλλά να έχετε στο μυαλό σας μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε το καλώδιο τροφοδοσίας σύντομα .
Εικόνων Κάνετε μια Επιθεώρηση Λογισμικό
Η

Ενεργοποιήστε το φορητό υπολογιστή και βεβαιωθείτε ότι οι μπότες στο λειτουργικό σύστημα . Στη συνέχεια, εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα Scandisk για να βεβαιωθείτε ότι ο σκληρός δίσκος είναι σε κατάσταση λειτουργίας . Αν δεν επιστρέψει σφάλματα στην έκθεση , τότε ο σκληρός δίσκος θα πρέπει να είναι μια χαρά . Ελέγξτε εάν η συσκευή αναπαραγωγής DVD ή CD - Rom player λειτουργεί με την εισαγωγή ενός δίσκου και φροντίζοντας να διαβάζει τους δίσκους . Αν το λογισμικό της ταινίας δεν έχει εγκατασταθεί στον φορητό υπολογιστή , απλά να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στα αρχεία του DVD στην Εξερεύνηση των Windows .
Εικόνων Ελέγξτε τη μπαταρία
Η

Με το laptop ενεργοποιημένος και συνδεδεμένος σε πρίζα και η μπαταρία στο 100 τοις εκατό , το επόμενο αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και να εξασφαλίσει ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει σε λειτουργία. Περιμένετε περίπου 5-10 λεπτά και ελέγξτε την ένδειξη της μπαταρίας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης . Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 75 τοις εκατό δύναμη , διότι δεν πρέπει να γεμίζει περισσότερο μέσα σε λίγα λεπτά .
Εικόνων Ελέγξτε Ασύρματη σύνδεση στο Internet
Η

Μεταβείτε σε μια θέση όπου μπορείτε γνωρίζετε ότι υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο Internet . Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής μπορεί να βρει τα διαθέσιμα δίκτυα και να συμμετάσχετε με επιτυχία ένα ασύρματο δίκτυο αυτόματα χωρίς ειδική διαμόρφωση . Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα