ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να απαλλαγείτε από Δούρειος Ίππος

δούρειους ίππους είναι ένα είδος κακόβουλου λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών ( κακόβουλο πρόγραμμα ), που αποκτά πρόσβαση σε έναν υπολογιστή μέσω μιας δράσης του χρήστη , όπως η εγκατάσταση ενός κατεστραμμένου προγράμματος . Η διαδικασία διαγραφής Trojans είναι παρόμοιο με το να απαλλαγούμε από κάθε άλλο κακόβουλο λογισμικό , όπως ιούς , spyware και adware . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Anti-virus πρόγραμμα
Windows Defender
Anti-spyware/malware πρόγραμμα

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Πλήρης ενημέρωση σας αντι - virus πρόγραμμα . Anti-virus προγράμματα χρησιμοποιούν μια βιβλιοθήκη των ορισμών των γνωστών ιών και δούρειους ίππους για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για τα προβλήματα . Αν έχετε μολυνθεί από ένα νέο Trojan , ένας ορισμός παλιά του ιού μπορεί να χάσετε την απειλή . 2

Εκτελέστε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με το anti-virus πρόγραμμα σας , χρησιμοποιώντας το αυστηρότερο επίπεδο σάρωσης δυνατό . Ορισμένα προγράμματα anti-virus σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο καλά θα σαρώσει . Πιο εμπεριστατωμένη σαρώνει διαρκέσει πολύ περισσότερο , αλλά μπορεί να μετατρέψει περισσότερα προβλήματα .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε τυχόν Trojans ή άλλο κακόβουλο λογισμικό ανακαλύφθηκε από σάρωση του ιού σας .
Η 4

Run μια σάρωση με το Windows Defender κατά περίπτωση . Το Windows Defender είναι ένα anti-malware εργαλείο που παρέχεται από τη Microsoft για τα Windows Vista και Windows XP συστήματα . Για να εκτελέσετε μια σάρωση Defender , κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " Πίνακας Ελέγχου ", " Windows Defender , " τότε " σάρωση ".
5

Κατεβάστε και εκτελέστε τρίτων σαρωτές malware . Μερικές φορές anti-virus πρόγραμμα σας δεν θα πιάσει μια απειλή, αλλά διάφορα εργαλεία spyware και adware αφαίρεση μπορείτε να κατεβάσετε για να σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από Trojans . Spybot Search and Destroy και Ad Adware από Lavasoft , είναι δύο εργαλεία που είναι ελεύθερα να κατεβάσετε και να τρέξει , και μπορεί να βοηθήσει να σαρώσει και να καταργήσετε κακόβουλο λογισμικό .
Η 6

Αναζήτηση Trojan - ειδική στήριξη . Εάν γνωρίζετε το όνομα ή το Trojan που μολύνει τον υπολογιστή σας , ή το μέσο που χρησιμοποιείται για να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας ( το πρόγραμμα ή ενέργεια που εκτελείται για να μολυνθεί ) , προσπαθήστε να βρείτε βοηθήσει σε απευθείας σύνδεση για το συγκεκριμένο Trojan .


Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα