ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να απαλλαγείτε από Hosts Υπολογιστών

Spyware έχει πολλούς έξυπνους τρόπους για να πάρει στον υπολογιστή σας , συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν ανιχνεύονται εύκολα . Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι με τη χρήση του αρχείου Hosts Internet Explorer . Αυτό το αρχείο χρησιμοποιείται συνήθως για να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από κακόβουλες ιστοσελίδες , αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από το spyware να αποτρέψει τον υπολογιστή σας από το να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα . Το κλειδί για τον καθορισμό αυτό είναι να απαλλαγούμε από τον υπολογιστή φιλοξενεί . Οδηγίες
Η

1 Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας πηγαίνοντας στο "Έναρξη> Τερματισμός > Επανεκκίνηση . " 2

Εκκίνηση του υπολογιστή σας σε "Safe Mode" πιέζοντας το πλήκτρο " F8 " επανειλημμένα το πλήκτρο στην πρώτη οθόνη μετά την εκκίνηση . Στη συνέχεια, επιλέξτε "Safe Mode " από το "Επιλογές μενού εκκίνησης " που εμφανίζεται .
Εικόνων 3

Συνδεθείτε ως τον εαυτό σας σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ το εικονίδιο "My Computer" στον υπολογιστή σας και , στη συνέχεια, " C : " . Πλοηγηθείτε στο " C : \\ windows \\ system32 \\ drivers \\ etc \\ ".
5

Ανοίξτε το " οικοδεσπότες " αρχείο κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας " Άνοιγμα με ... " και στη συνέχεια ανοίξτε με " Σημειωματάριο ". Η " οικοδεσπότες " αρχείο εμφανίζεται στην οθόνη .
Η 6

Επιλέξτε όλες τις καταχωρήσεις που λένε " 127.0.0.1 localhost" και πατήστε το πλήκτρο " Backspace " για να αφαιρέσετε τις καταχωρήσεις . Κάντε κλικ στο " Αρχείο> Αποθήκευση ως " και επιλέξτε " Όλα τα αρχεία ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση".
Η 7

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας πηγαίνοντας στο "Έναρξη> Τερματισμός > Επανεκκίνηση . " Αφήστε τον υπολογιστή σας για την εκκίνηση κανονικά . Όλα τα αχρείαστα οικοδεσπότες του υπολογιστή είναι πλέον φύγει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα