ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να κρατήσει τα Windows μεγεθυντικός φακός Από φόρτωσης

η Microsoft έχει συμπεριλάβει ένα πρόγραμμα μεγεθυντικός φακός για να κάνουν χρήση του υπολογιστή πιο εύκολη για όσους έχουν προβλήματα όρασης . Κανονικά , ο μεγεθυντικός φακός θα φορτώσει μόνο όταν έχει επιλεγεί από το φάκελο Προσβασιμότητα στο μενού Έναρξη των Windows . Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτόματα. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το Windows μεγεθυντικός φακός από οποιαδήποτε λίστα αυτόματης εκκίνησης . Δοκιμάστε αυτές τις τρεις μεθόδους , με αυτή τη σειρά , σταματώντας αν κάποιο από αυτά θα πρέπει να εργαστεί . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Υπολογιστών
Windows XP
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Αφαίρεση από τα Startup
Η

1 Κάντε κλικ στο Έναρξη . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί Όλα τα προγράμματα .
εικόνων 3

Κάντε κλικ Startup .
Η

4 Κάντε δεξί κλικ μεγεθυντικός φακός , εάν υπάρχει , και κάντε κλικ στο Διαγραφή . Αυτό δεν διαγράφει πραγματικά το μεγεθυντικό φακό , αλλά μάλλον μια συντόμευση για αυτό , έτσι ώστε ο μεγεθυντικός φακός μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί αργότερα αν χρειαστεί .
Εικόνων Αφαιρέστε από το Μητρώο (Advanced )
5

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και "Run ... " Πληκτρολογήστε " regedit" . Η ακόλουθη διαδικασία θα επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows , μια βάση δεδομένων των ρυθμίσεων των Windows , για την απομάκρυνση του μεγεθυντικού φακού αντίγραφο της ουράς εκκίνησης . Δείτε την προειδοποίηση πριν προχωρήσετε παρακάτω .
Η 6

Ανοίξτε το φάκελο " HKEY_LOCAL _MACHINE " .
Η 7

Ανοίξτε το " SOFTWARE " φακέλους , και στη συνέχεια μέσα σε αυτό , "Microsoft " και "Windows" .
8

Κάντε κλικ στο φάκελο "Run" , και να κοιτάξετε τη λίστα των αξιών , που ονομάζονται πλήκτρα , στη δεξιά πλευρά της οθόνης . Ψάχνετε για ένα κλειδί που αναφέρει το αρχείο " Magnify.exe " .
Η 9

Διαγραφή " Magnify.exe " κάνοντας δεξί κλικ πάνω του και πατώντας διαγραφή . Μην διαγράψετε ή να αλλάξετε οτιδήποτε άλλο , ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το σκοπό που εξυπηρετεί. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Εικόνων Αφαιρέστε το μεγεθυντικός φακός Itself

10

Ανοίξτε τον υπολογιστή μου . Σε περίπτωση που τα δύο από τα παραπάνω βήματα αποτύχουν , και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χρειάζεται πλέον ο μεγεθυντικός φακός , μπορείτε να καταργήσετε το ίδιο το πρόγραμμα μεγεθυντικό φακό. Θα πρέπει να έχετε συνδεθεί ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή
Η 11

Μεταβείτε στην ακόλουθη θέση ( αυτό προϋποθέτει τα Windows είναι εγκατεστημένα στη μονάδα δίσκου C , όπως είναι η προεπιλογή) : . C : \\ Windows \\ system32 \\ .
Η 12

Βρείτε το αρχείο Magnify.exe . Μετονομάστε το αρχείο " magnifyHIDE.exe " . Δεν κάνουν άλλες αλλαγές στο φάκελο System32 . Όπως και το μητρώο , αυτός ο φάκελος περιέχει σημαντικά αρχεία για τη λειτουργία του λειτουργικού συστήματος των Windows . Λάθη μπορεί να δημιουργήσει σφάλματα ή ακόμα και να κάνετε τα Windows δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα