ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να βρείτε το Serial Number του σας XP Copy

Αν χαθεί ή άστοχες την υπόθεση DVD /CD για το δικό σας αντίγραφο των Windows XP , μπορεί να θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσουν πρόσβαση σε σειριακό αριθμό σας με άλλα μέσα . Η Microsoft βάζει συνήθως τον αύξοντα αριθμό για τα λειτουργικά συστήματα και στο εσωτερικό της υπόθεσης , αλλά αν η υπόθεση έχει χαθεί περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να βρείτε τον αριθμό . Ευτυχώς , ο αριθμός αποθηκεύεται στα αρχεία μητρώου XP σας , έστω και σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο ότι οι απλοί χρήστες δεν έχουν πρόσβαση. Αλλά ο αύξων αριθμός μπορεί ακόμη να προσεγγίζεται με τη βοήθεια ενός δωρεάν προγράμματος (βλέπε πόρων ) . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πρόγραμμα Keyfinder ( όπως Magical Jelly φασολιών Keyfinder )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το πρόγραμμα "Magical Jelly φασολιών Keyfinder " (βλέπε πόρων ) . Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα παρέχεται και κάντε κλικ στο σύνδεσμο " Λήψη των τελευταίων Build " που βρίσκεται κάτω από την επικεφαλίδα " Όλα τα Αρθρα . " Η μεταφόρτωση αυτή είναι δωρεάν και δεν περιέχει spyware , malware ή ιούς .
Η 2

Ανοίξτε το " keyfinder.exe " φακέλου αίτησης στο φάκελο που έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή σας . Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τώρα και να αναζητήσετε τα αρχεία μητρώου XP σας για τον αύξοντα αριθμό σας .
Εικόνων 3

Προβολή σειριακό αριθμό σας . Το λειτουργικό σας σύστημα θα πρέπει να αναφέρονται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου του προγράμματος και το σειριακό αριθμό σας θα είναι άμεσα με το δικαίωμα του αυτό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα