ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επαναφέρετε τον υπολογιστή στην προηγούμενη κατάσταση Πριν διαφθορά

Ένα κατεστραμμένο υπολογιστή είναι μια από τις πιο αποκαρδιωτικές εμπειρίες για έναν χρήστη του υπολογιστή . Ενώ μερικοί άνθρωποι ξέρουν αμέσως πώς να διορθώσετε το πρόβλημα , πολλοί χρήστες στο σπίτι θα κάνουν ακριβώς το πρόβλημα χειρότερο , ενώ προσπαθεί να κάνει τις επισκευές . Για αυτούς τους χρήστες , η καλύτερη επιλογή για την αποκατάσταση ενός υπολογιστή σε μια προηγούμενη κατάσταση είναι Επαναφορά συστήματος των Windows . Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα αρχείων πιο σημαντικές αλλαγές στο σκληρό σας δίσκο ( πρόγραμμα εγκαθιστά , κ.λπ. ) , έτσι ώστε να μπορεί να θέσει τα πάντα πίσω εκεί που ανήκει , χωρίς διαγραφή εγγράφων σας , μουσική και εικόνες . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Υπολογιστή που τρέχει τα Windows
CD εγκατάστασης των Windows
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το DVD εγκατάστασης των Windows και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Εάν ο υπολογιστής δεν εκκινεί από το DVD αυτόματα , προχωρήστε στο βήμα 2 . Αν το κάνει boot αυτόματα , μεταβείτε στο Βήμα 3 . 2

Ανοίξτε το μενού ρύθμισης του BIOS πατώντας το πλήκτρο " F2 ", " F8 ", " Διαγραφή" ή κάποιο άλλο πλήκτρο αμέσως μετά η δύναμη έρχεται . ( Η ακριβής κλειδί θα εμφανίζεται στην πρώτη οθόνη ορατή μετά το άνοιγμα . ) Πηγαίνετε στο μενού " εκκίνησης" και μετακινήσετε τη μονάδα CD /DVD σας στην κορυφή της λίστας . Ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει τώρα από αυτό το δίσκο πρώτα . Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις και να πραγματοποιήσετε έξοδο .
Εικόνων 3

Επιλέξτε τη γλώσσα της εγκατάστασης σας και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που εμφανίζονται για το χρόνο και τις μορφές νόμισμα . Όταν " Επισκευή σύστημα σας " εμφανίζεται , κάντε κλικ σε αυτό .
Η 4

Επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα από τη λίστα που εμφανίζεται ( εκτός αν έχετε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα στον υπολογιστή σας , θα δείτε μόνο μία επιλογή ) και κάντε κλικ στο " Next".
5

Κάντε κλικ στο " Επαναφορά Συστήματος ", στη συνέχεια " Next". Επιλέξτε ένα " σημείο επαναφοράς " από τη λίστα που εμφανίζεται . Επιλέξτε το πιο πρόσφατο σημείο στο οποίο ξέρετε ο υπολογιστής λειτουργούσε σωστά . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " και στη συνέχεια ακολουθήστε την οθόνη - ζητά να επιβεβαιώσετε την επαναφορά.
Η 6

Περιμένετε για τον υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η επαναφορά συστήματος . Αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο . Όταν ο υπολογιστής σας λέει ότι έχει αποκατασταθεί με επιτυχία το σύστημά σας , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Αν ηττήθηκε , επιλέξτε ένα σημείο νωρίτερα την αποκατάσταση και επαναλάβετε τη διαδικασία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα