ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Τρόπος επανεγκατάστασης των Windows Υπηρεσία Pack 2

Service Pack 2 είναι μια ενημερωμένη έκδοση των Windows που περιέχει διορθώσεις ασφαλείας και ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης για να βελτιώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή . Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το λειτουργικό σας σύστημα ή με οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ενημερώσεις , μπορείτε να καταργήσετε την τρέχουσα ενημέρωση σας Service Pack 2 και να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο . Αυτή η διαδικασία είναι ένας απλός τρόπος για να επαναφέρετε τις 2 συνιστώσες του Service Pack . Οδηγίες
Η

1 Καταργήστε την εγκατάσταση του Service Pack 2 από τον υπολογιστή σας πριν εγκαταστήσετε ξανά ένα νέο αντίγραφο . Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο μενού των Windows "Start" και κάντε κλικ στο "Control Panel ". 2

διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων " για να ξεκινήσει η κονσόλα διαχείρισης προγραμμάτων . Κάντε κλικ στο "Show Updates " κουτί στην κορυφή .
Εικόνων 3

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα προγραμμάτων και κάντε κλικ στο " Service Pack 2 . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση" για να το απεγκαταστήσετε από σας υπολογιστή. Ακολουθήστε τα μηνύματα. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας όταν σας ζητηθεί .
Η 4

Πηγαίνετε στη σελίδα λήψης Service Pack 2 και κάντε κλικ στο "Download ". ( Βλ. σύνδεσμο σε Πόρων . ) Όταν σας ζητηθεί , κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης στην επιφάνεια εργασίας σας . Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης στην επιφάνεια εργασίας σας και κάντε κλικ στο " Run" για να ξεκινήσει ο οδηγός εγκατάστασης . Ακολουθήστε τα μηνύματα προτροπής για να εγκαταστήσετε ξανά το Service Pack 2 . Όταν σας ζητηθεί , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα