ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Record Desktop & ήχου μου

Μια πολλά βίντεο , παραγωγές , σεμινάρια και άλλα έργα που γίνονται με την καταγραφή των δράσεων που αφορούν την οθόνη του υπολογιστή του χρήστη . Καταγραφή της οθόνης και να είναι σε θέση να καταγράψει τη φωνή σας ή άλλα ηχητικά εφέ κάνει δίνοντας οδηγίες ή υλικό καταγραφής για μια παρουσίαση είναι πολύ εύκολο . Καταγραφή της οθόνης απαιτεί το λογισμικό , ώστε να μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε δωρεάν και η διαδικασία εγγραφής είναι εξίσου απλή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CamStudio
μικρόφωνο
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Χρησιμοποιήστε λογισμικό καταγραφής οθόνης . Ένα τέτοιο λογισμικό είναι το δωρεάν πρόγραμμα CamStudio . Αυτό το πρόγραμμα είναι ικανό να καταγράφει την επιφάνεια εργασίας σας και οποιαδήποτε είσοδο ήχου , και θα συμπιέσει τα βίντεό σας , έτσι αυτό είναι το μόνο πρόγραμμα που θα χρειαστείτε. 2
εγκαταστήσετε το πρόγραμμα και το φορτίο αυτό .

Αλλάξτε ό, τι ρυθμίσεις που χρειάζεστε, πριν να ξεκινήσετε την εγγραφή . Κάντε κλικ στο "Επιλογές " και στη συνέχεια " Επιλογές βίντεο " και να εξερευνήσετε τις ρυθμίσεις στο εσωτερικό . Οι επιλογές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με μερικούς διαφορετικούς παράγοντες . Για παράδειγμα , εάν έχετε έναν καλύτερο υπολογιστή , μπορείτε να επιλέξετε για να επιλέξετε τα καλύτερα ποσοστά πλαισίων και την ποιότητα .
Εικόνων 3

Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας , κάντε κλικ στο " Επιλογές ", στη συνέχεια, βεβαιωθείτε " Εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο " είναι επιλεγμένο . Κάντε κλικ στο " Επιλογές" και πάλι , κάντε κλικ στο " Επιλογές ήχου , " τότε " Επιλογές ήχου για το μικρόφωνο . " Εδώ μπορείτε να επιλέξετε όπου ο ήχος θα πρέπει να καταγράφονται από το , και θα θελήσετε να επιλέξετε το μικρόφωνό σας . Αποθηκεύστε τις αλλαγές .
Η 4

Εγγραφή βίντεο δοκιμών και πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις μέχρι να φτάσετε την επιθυμητή ποιότητα εικόνας . Για μια πλήρη λίστα με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Digital Drake συνδέονται κάτω από αυτό το άρθρο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα