ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να κρατήσει άλλους χρήστες Από τα αρχεία του υπολογιστή σας

Η ασφάλεια είναι μια από τις κύριες ανησυχίες των χρηστών υπολογιστών . Ευτυχώς , οι περισσότερες - πρόσφατες εκδόσεις των Windows , όπως τα Windows 2000 , XP , ME , Vista και 7 προσφέρουν μια δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης . Επιπλέον , υπάρχουν δωρεάν downloadable προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορεί να εξασφαλίσει τα αρχεία και τους φακέλους σας . Μερικοί προσφέρουν προστασία με κωδικό πρόσβασης για αρχεία και φακέλους , την κρυπτογράφηση των φακέλων και απόκρυψη αρχείων ή /και φακέλων για να κρατήσει τους άλλους χρήστες από τα αρχεία του υπολογιστή σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Υπολογιστή που τρέχει τα Windows
σύνδεση LAN Ξενοδοχεία κοντά Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Χειροκίνητη Secure Φάκελοι

1

Πλοηγηθείτε στο φάκελο που θέλετε να εξασφαλίσει . Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο και επιλέξτε " Ιδιότητες". 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα " Sharing" και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου "Make this folder private" . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας ζητά να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας, εάν δεν έχετε δώσει οποιοδήποτε κωδικό πρόσβασης στο παρελθόν . Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι".
Εικόνων 3

Δώστε ένα κωδικό πρόσβασης . Κάντε κλικ στο " Apply " και στη συνέχεια "OK".
Εικόνων ασφαλείας αρχείων και φακέλων χρησιμοποιώντας Τρίτων Λογισμικό
Η 4

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Lockbox μου και να το αποθηκεύσετε σε τοπική μονάδα δίσκου σας . Αυτό σας επιτρέπει να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης σε όλα τα αρχεία και τους φακέλους στον υπολογιστή σας . Υπάρχουν και άλλα προγράμματα παρόμοια με το συγκεκριμένο , όπως File Lock , Φάκελος Φρουρά , WinCry , AxCrypt και Δωρεάν Locker αρχείου .
5

Εκτελέστε το πακέτο εγκατάστασης . Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας αφήσει να επιλέξετε το φάκελο όπου θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή . Από προεπιλογή , η εφαρμογή αποθηκεύεται στο C : \\ \\ Program Files \\ \\ lockbox μου . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να συνεχίσετε .
Η 6

Επιλέξτε το φάκελο όπου επιθυμείτε να έχετε εγκαταστήσει συντομεύσεις μου Lockbox , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Next" . Στο επόμενο παράθυρο , κάντε κλικ στην επιλογή "Install ". Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε ξανά το στο " Επιβεβαίωση Κωδικού Πρόσβασης " πεδίο εισαγωγής . Κάντε κωδικό σας εύκολο να θυμόμαστε, αλλά είναι δύσκολο να μαντέψει από το συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών.
Η 7

Πληκτρολογήστε μια υπόδειξη κωδικού πρόσβασης στο τρίτο πεδίο εισαγωγής . Μπορείτε να βάλετε μια ουσιαστική και περιγραφικό κείμενο σε αυτόν τον τομέα . Να θυμάστε ότι αυτή η υπόδειξη κωδικού πρόσβασης εμφανίζεται στο πλαίσιο ερώτηση για κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που Lockbox μου ανοίγει .
8

Επιλέξτε τη θέση του σας \\ " Lockbox . \\" Τα προσωπικά δεδομένα σας θα αποθηκεύονται σε αυτό \\ " Lockbox . \\" Μπορείτε να επιλέξετε τον προεπιλεγμένο φάκελο ή να δημιουργήσετε ένα νέο . Στο επόμενο παράθυρο , μπορείτε να επιλέξετε για να διαβάσετε για τις σημειώσεις έκδοσης του λογισμικού από το πλαίσιο ελέγχου για ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας " σημειώσεις Open απελευθέρωση . " Κάντε κλικ στο " Next".
Η 9

Ολοκληρώστε την εγκατάσταση επιλέγοντας " Ναι , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή τώρα" και κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος". Μετά την επανεκκίνηση , το πρόγραμμα γίνεται ενεργή και ο φάκελος νωρίτερα αποδίδεται ως \\ " Lockbox \\" είναι κρυμμένο και κλειδωμένο . Θα δείτε μια συντόμευση μου Lockbox στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή .
Η 10

Κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση μου Lockbox και εισάγετε τον κωδικό σας, όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου και, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "OK". Για να κλειδώσετε ξανά το φάκελο , μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου μου Lockbox βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης σας και επιλέξτε " Κλείδωμα και Έξοδος" από το drop -down μενού .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα