ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να αλλάξετε το Microsoft Word & Publisher Icons

συντομεύσεις επιφάνειας εργασίας , συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για το Microsoft Word και το Publisher , είναι εικόνες που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε γρήγορα εκτελέσιμο του προγράμματος . Κάνοντας διπλό κλικ σε ένα εικονίδιο, ανοίγει το πρόγραμμα , το οποίο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε το λογισμικό κάνει . Τα Windows σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού Έναρξη . Αλλάξτε την εικόνα με μια διαφορετική λέξη ή εικόνα Publisher , ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα εικονίδια των Windows που περιέχονται στα αρχεία του λειτουργικού συστήματος . Οδηγίες
Η

1 Κάντε δεξί κλικ στο Microsoft Word ή Publisher συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας . Από τη λίστα των επιλογών του μενού , επιλέξτε " Ιδιότητες". Κάντε κλικ στην καρτέλα "κοντός " για να δείτε τις τρέχουσες ρυθμίσεις . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αλλαγή εικονίδιο" . Αυτό ανοίγει ένα νέο παράθυρο με μια λίστα από άλλα εικονίδια . Μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα από αυτά τα εικονίδια και πατήστε το κουμπί " OK" . Ωστόσο , μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια άλλη εικόνα από το εσωτερικό κατάλογο των Windows . Για να επιλέξετε ένα από τα εικονίδια των Windows , κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση"
εικόνων 3

Πλοηγηθείτε στο . "C: \\ Windows \\ System32 " φάκελο και στη συνέχεια επιλέξτε " Shell32.dll ". Κάντε κλικ στο κουμπί" Άνοιγμα ". Μια λίστα των εσωτερικών εικονίδια εμφανίζεται .
Η 4

Κάντε κλικ σε μία από τις εικόνες που αναφέρονται και πατήστε το κουμπί " OK" . Η εικόνα αλλάζει και εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας ή στο μενού Έναρξη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα