ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα αγαπημένα σας στην Εξερεύνηση των Windows

; Αγαπημένα είναι οι δικτυακοί τόποι που σελιδοδείκτη , έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση γρήγορα όποτε θέλετε . Όταν προσθέτετε μια ιστοσελίδα στη λίστα αγαπημένων , μπορείτε να ξεκινήσει γρήγορα χωρίς να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL . Σε λειτουργικά συστήματα των Windows , οι σελιδοδείκτες ιστοσελίδες αποθηκεύονται στο φάκελο του φαβορί , όπου μπορείτε να μετακινήσετε , να οργανώσετε ή να τα διαγράψετε από τον Windows Explorer . Οδηγίες
χρήστες των Windows XP
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού των Windows "Start" και κάντε κλικ στο "My Computer" για να ξεκινήσει τα Windows Explorer. Ενεργοποιήστε την επιλογή "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων " χαρακτηριστικό . Δεν θα είστε σε θέση να εντοπίσει το " Αγαπημένα " φάκελο αν δεν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα . Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα , κάντε κλικ στο μενού "Εργαλεία" στην κορυφή του παραθύρου του Windows Explorer και κάντε κλικ στο " Επιλογές φακέλων ". 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Προβολή" και κάντε κλικ στο " Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλους "κουμπί . Κάντε κλικ στο " Apply" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο "OK".
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " C:" και κάντε κλικ στο " Documents and Settings" . Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο το όνομα χρήστη σας . Θα πρέπει να δείτε το " Αγαπημένα " φάκελο . Κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να το προωθήσει . Εναλλακτικά , μπορείτε να ξεκινήσετε το φάκελο Αγαπημένα , κάνοντας κλικ στο κουμπί των Windows " Start" και κάνοντας κλικ στο " Run". Πληκτρολογώντας " αγαπημένα " ( χωρίς εισαγωγικά) στο ανοιχτό παράθυρο και κάντε κλικ στο "OK . " Στο φάκελο του φαβορί , θα πρέπει να δείτε μια λίστα με τις ιστοσελίδες που έχετε σελιδοδείκτη .
Η

4 Σύρετε τους σελιδοδείκτες γύρω για να τους οργανώσει τον τρόπο που θέλετε . Για να διαγράψετε ένα σελιδοδείκτη , κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ στο "Διαγραφή ".
Εικόνων των Windows Vista και Windows 7 χρήστες
5

Κάντε κλικ στο μενού των Windows "Start" και κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου ". Κάντε κλικ στο " Εμφάνιση και Εξατομίκευση " και κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων ". Κάντε κλικ στο " Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων " κουμπί κάτω από την ενότητα " Κρυφά αρχεία και φάκελοι " . Απενεργοποιήστε την επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων " check -box . Κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές .
Η

6 Κάντε κλικ στο μενού των Windows " Start" και κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη αναζήτησης ". Πληκτρολογήστε " % USERPROFILE % " ( χωρίς εισαγωγικά) και πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ξεκινήσει τους χρήστες φάκελο στην Εξερεύνηση των Windows . Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο που βρίσκεται το όνομα χρήστη σας στο " Users" φάκελο . Θα πρέπει να δείτε το φάκελο Αγαπημένα . Κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να το προωθήσει . Στο φάκελο του φαβορί , θα πρέπει να δείτε μια λίστα με τις ιστοσελίδες που έχετε σελιδοδείκτη .
Η 7

Σύρετε τους σελιδοδείκτες γύρω για να τους οργανώσει τον τρόπο που θέλετε . Για να διαγράψετε ένα σελιδοδείκτη , κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα