ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Μπορώ να εγκαταστήσετε μια κονσόλα αποκατάστασης Χωρίς το Windows XP Disc

; Όταν ο δίσκος εγκατάστασης των Windows XP απουσιάζει για οποιοδήποτε λόγο , μια κονσόλα αποκατάστασης μπορεί να εγκατασταθεί με τη μετάβαση προς την πηγή των αρχείων που θα το εγκαταστήσετε . Για να προετοιμαστεί για αυτή τη διαδικασία , κάποια προετοιμασία πρέπει να γίνει - συγκεκριμένα, πώς να βρείτε το φάκελο όπου βρίσκονται τα αρχεία για να εκτελέσετε την εγκατάσταση . Εντοπισμός αρχείων των Windows System
Η

Το αρχείο που εγκαθιστά το Recovery Console των Windows XP είναι κρυμμένο σε ένα φάκελο εγκατάστασης και βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται i386 . Αυτός ο φάκελος είναι πλήρης των συμπιεσμένων αρχείων και είναι συνήθως στο Windows XP Disk ένα επίπεδο υψηλότερο από το ριζικό κατάλογο . Στην πραγματικότητα , αυτός ο φάκελος είναι όπου τα Windows αποθηκεύει όλα τα αρχεία που χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε τα συστατικά μέρη του συστήματος των Windows XP . Έτσι, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να έχουμε αυτό στο σκληρό δίσκο κάπου , αν θέλετε να αποφύγετε να βρείτε το CD εγκατάστασης κάθε φορά που θα σας ζητηθεί να το πράξουν .
Εικόνων Δημιουργία ενός φακέλου i386

η δημιουργία αυτού του φακέλου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται . Πρέπει να έχετε το δίσκο εγκατάστασης των Windows εύχρηστο και να αντιγράψετε τον κατάλογο i386 στο σύνολό της στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή , δίνοντας ακριβώς το ίδιο όνομα , " i386 ".
Είναι

Δεν έχει σημασία πού είναι τοποθετηθεί , δεδομένου ότι θα είναι προσβάσιμες από τα Windows , όταν αρχικά το σημείο στο φάκελο . Έτσι , θα μπορούσατε να έχετε εύκολα c : \\ i386 ή c: \\ Windows \\ i386 , ή ακόμα και d : \\ i386 , εφ 'όσον κατά την εκτέλεση της αρχικής εντολής , θα εκτελεστεί από το φάκελο όπου βρίσκεται το αρχείο " Winnt32.exe " είναι αποθηκεύονται .

Προχωρήστε και να αντιγράψετε ολόκληρο το φάκελο i386 από το CD στο σκληρό δίσκο . Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα μερικά λεπτά για να αντιγράψετε πάνω , και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο . ( Το μέγεθος του φακέλου είναι σχεδόν 600 Mbytes ). Οι περισσότεροι οδηγοί δεν θα έχουν καλυφθεί μέχρι το σημείο ότι υπάρχει λιγότερο από μερικά gigabytes δωρεάν, οπότε αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα .
Εικόνων
Τρέχοντας το Εγκατάσταση για Recovery Console
Η

Για να δώσει το έναυσμα για τη διαδικασία εγκατάστασης , θα πρέπει να δείξετε άμεσα το φάκελο όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο winnt32.exe . Εάν έχετε εγκαταστήσει στο c : \\ Windows μπορείτε να πληκτρολογήσετε το παρακάτω : % windir % \\ i386 \\ winnt32.exe /cmdcons

Αν αποθηκευμένα κάπου αλλού , τότε η εντολή θα είναι σε σχέση με το πού μπορείτε να αποθηκεύονται . Στην πραγματικότητα , αν απλά θέλετε να εγκαταστήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης έτσι κι αλλιώς , μπορείτε να εκτελέσετε την εντολή winnt32.exe αρχείο με τα /cmdcons περάσουν κατευθείαν από το δίσκο εγκατάστασης των Windows .

Μόλις έχετε η διαδικασία ξεκίνησε , όπου κι αν έχουν αποφάσισε να αποθηκεύσετε το φάκελο , θα είναι μια αρκετά γρήγορη εγκατάσταση , που τελειώνει με μια επιβεβαίωση ότι έχει εγκατασταθεί η κονσόλα αποκατάστασης των Windows . Επίσης, θα προσθέσει ένα επιπλέον στοιχείο στο μενού εκκίνησης , συνήθως στο κάτω μέρος , εκτός αν έχετε εγκαταστήσει πρόσθετα στοιχεία για την είσπραξη άλλων λειτουργικών συστημάτων όπως Linux εκεί , πάρα πολύ . Είτε έτσι είτε αλλιώς , θα είναι έτοιμος να πάει στην επόμενη επανεκκίνηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα