ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Τρόπος απενεργοποίησης του Ψηφιακού Πιστοποιητικού των Windows Prompt

Όταν μια ιστοσελίδα έχει μια ξεπερασμένη πιστοποιητικό ασφαλείας ή ότι δεν έχει οριστεί , ένα ψηφιακό πιστοποιητικό προειδοποίηση εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web Windows, Internet Explorer , που εμφανίζει ένα μήνυμα κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα . Αυτή είναι μια εγγύηση add-on για τον Internet Explorer , αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την προειδοποίηση αν εμπιστεύεστε την ιστοσελίδα έχετε πρόσβαση . Αυτό επιτυγχάνεται με την αλλαγή ορισμένες από τις ρυθμίσεις ασφαλείας στις ιδιότητες του Internet Explorer . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε τον Internet Explorer και κάντε κλικ στο "Εργαλεία" από το μενού. Στη λίστα των στοιχείων , κάντε κλικ στο " Επιλογές Internet . " Αυτό ανοίγει τον Internet Explorer παράθυρο ιδιοτήτων σας . 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Ασφάλεια" για να ανοίξετε τις επιλογές ασφαλείας . Μέσα σε αυτό το παράθυρο , πατήστε το κουμπί " Custom Level" για να ανοίξει πιο προηγμένες επιλογές ασφάλειας .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι "Run ActiveX και plug- ins " είναι επιλεγμένο . Επιλέξτε " Ενεργοποίηση " για "Download Υπεγράφη ελέγχου ActiveX " και " ελέγχου ActiveX που χαρακτηρίζονται ως ασφαλή για εκτέλεση ".
Η 4

Ενεργοποίηση " Download ανυπόγραφη ελέγχου ActiveX " και " Προετοιμασία και στοιχείων ελέγχου ActiveX που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ασφαλή . " Κάντε κλικ στο κουμπί" OK " για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας .
5

Κάντε επανεκκίνηση του Internet Explorer . Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα , και δεν θα λαμβάνετε πλέον την προειδοποίηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα