ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να κάνετε μια Recovery System Εάν ένα DVD Drive δεν λειτουργεί

; Recovery System είναι μια ειδική εφαρμογή λογισμικού που μορφοποιεί σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας καθώς και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις . Οι περισσότεροι κατασκευαστές υπολογιστών να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης συστήματος σε μια ξεχωριστή κατάτμηση στον εσωτερικό σκληρό δίσκο . Η εφαρμογή αποκατάστασης συστήματος δεν απαιτεί ένα δίσκο για το βοηθητικό πρόγραμμα για να τρέξει στον υπολογιστή? Θα ξεκινήσει την εφαρμογή μέσω του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή . Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή αποκατάστασης συστήματος μέσω των Windows . Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μία ώρα ή περισσότερο . Οδηγίες
Η 1

αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας πριν από την έναρξη της εφαρμογής Recovery System . Αποκατάσταση συστήματος θα διαγράψει όλα τα δεδομένα από το σκληρό δίσκο . 2

Αποσυνδέστε όλες τις περιφερειακές συσκευές , όπως εκτυπωτές , εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και κάμερες , πριν από την εκτέλεση της αίτησης είσπραξης . Αν χρησιμοποιείτε ένα φορητό υπολογιστή , συνδέστε τον σε μια πρίζα ρεύματος.
Εικόνων 3

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας . Καθώς γίνεται η εκκίνηση , πατήστε το πλήκτρο F8 στο πληκτρολόγιό σας πριν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows .
Η 4

Επιλέξτε " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " και πατήστε το πλήκτρο " Enter" στο πληκτρολόγιο . Αν το " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " δεν είναι διαθέσιμο , τότε ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει την εφαρμογή λογισμικού αποκατάστασης συστήματος . Δείτε τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για βοήθεια .
5

Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν ισχύει .
Η

6 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εκτελέσετε την εφαρμογή Recovery System .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα