ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να ωθήσει την ταχύτητα του ενός Laptop

συστήματα υπολογιστών έχουν την τάση να επιβραδύνει την πάροδο του χρόνου . Μπορούν πλέον να παραμείνει όσο πιο γρήγορα και να ανταποκρίνεται όπως ήταν την πρώτη ημέρα της χρήσης . Απόδοση , τη μνήμη και τη χρήση παραγόντων που μπορούν να συμβάλουν στην μείωση των επιδόσεων των υπολογιστών , κυρίως οι φορητοί υπολογιστές . Ένα ζευγάρι από συμβουλές και κόλπα εδώ και εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την απόδοση του συστήματός σας και να πάρετε πίσω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Anti-virus λογισμικό

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Απαλλαγείτε από τυχόν περιττά αρχεία και προγράμματα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας , όπως η συσσώρευση μεγάλου αριθμού αυτών μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα επεξεργασίας του υπολογιστή σας . Απεγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα λογισμικού που δεν χρησιμοποιούνται ή που απαιτείται . Επιπλέον , να κοιτάξετε μέσα από το σκληρό δίσκο φακέλους σας για τυχόν άχρηστα αρχεία και διαγράψτε τα. Μεγάλα αρχεία βίντεο , αρχεία μουσικής , και αχρησιμοποίητα έγγραφα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε . Μόλις τα αρχεία που έχουν διαγραφεί , να αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης . 2

Εκκαθάριση Run δίσκου για να καταργήσετε επιπλέον αρχεία που μπορεί να επιβραδύνουν το σύστημά σας . Μεταβείτε στο μενού Έναρξη > Όλα τα προγράμματα ( Προγράμματα για Windows XP ή νωρίτερα ) > Βοηθήματα> Εργαλεία συστήματος > Εκκαθάριση δίσκου .
Εικόνων 3

Ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου σας χρησιμοποιώντας Ανασυγκρότηση Δίσκων . Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα μπορεί να βρεθεί στην ίδια θέση όπως στο προηγούμενο στάδιο . Ανασυγκρότηση Δίσκων βοηθά να βρείτε κατακερματισμένων δεδομένων στο σκληρό σας δίσκο και βάζει μαζί ( ανασυγκροτεί αυτό) .
Η

4 Βεβαιωθείτε ότι το τείχος προστασίας και το λογισμικό anti-virus έχουν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί για το laptop σας . Εκτελέστε μια σάρωση του ιού σε τακτική βάση για να απαλλαγούμε από το σύστημά σας, ιών και worms . Ad-aware/malware απομάκρυνση του λογισμικού είναι επίσης συνιστάται για τη βελτίωση της ασφάλειας και την απόδοση του φορητού υπολογιστή σας .
5

Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων για να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες από τη φόρτωση κατά την εκκίνηση των Windows . Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα , κάντε κλικ στο μενού Έναρξη και στο πλαίσιο Τύπος αναζήτηση " MSCONFIG . " Μεταβείτε στην καρτέλα "Start Up" και καταργήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα που θέλετε να απενεργοποιήσετε από την εκκίνηση .
Η 6

Προσθέστε περισσότερη μνήμη για το laptop σας , αν είναι δυνατόν . Αυτό θα δώσει σίγουρα το laptop σας μια ώθηση από άποψη απόδοσης .
Η

7 Βεβαιωθείτε ότι το laptop σας δεν υπερθερμαίνονται από την υπερβολική χρήση . Θερμότητα μπορεί να βλάψει τα εσωτερικά εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή και να το αναγκάσει να επιβραδύνει ή ακόμη και δυσλειτουργία σε ορισμένες περιπτώσεις . Μην κρατάτε το φορητό σας υπολογιστή σε ένα " υψηλής απόδοσης " επίπεδο όλων των εποχών ? Να προσαρμόσει ανάλογα με τη χρήση σας . Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πάρει ένα μαξιλάρι ψύξης , αν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα