ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να αφαιρέσει αρχεία EXE

" . Exe " Κάθε αρχείο με την επέκταση είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο . Κάνοντας κλικ σε αυτά τα αρχεία θα εγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα . Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, ωστόσο , το " . Exe" αρχείο παραμένει πίσω . Αυτά τα αρχεία μπορεί να είναι σχετικά μεγάλο σε μέγεθος και συχνά είναι εντελώς περιττή μετά την εγκατάσταση του προγράμματος . Ανάκτηση πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο είναι μερικές φορές ένα δύσκολο έργο , αλλά τη διαγραφή αυτών " . Exe" αρχεία είναι ένας γρήγορος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον εαυτό του χώρου που καταναλώνουν τα αρχεία . Οδηγίες
Διαγράψτε το " . Exe " αρχείο
Η

1 Ανοίξτε το φάκελο στον οποίο είναι αποθηκευμένο το αρχείο " . Exe" . Αν έχετε κατεβάσει το αρχείο , θα περισσότερο από πιθανό να βρίσκεται στο φάκελο "Λήψεις" . 2

Επισημάνετε οποιαδήποτε και όλα τα " . Exe" αρχεία που θέλετε να διαγράψετε και κάντε δεξί κλικ πάνω τους . Για να επιλέξετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Ctrl " και κάντε κλικ στα αρχεία που θέλετε . Ένα νέο μενού θα εμφανιστεί . Επιλέξτε το κουμπί " Διαγραφή " . Ο υπολογιστής θα σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε αυτά τα αρχεία . Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι".
Εικόνων 3

Επιστροφή στην επιφάνεια εργασίας και κάντε δεξί κλικ στο " Recycle Bin " και επιλέξτε "Empty Recycle Bin ". Αυτό θα διαγράψει μόνιμα τα αρχεία από τον υπολογιστή σας . Εάν μπορείτε να πάρετε μια προειδοποίηση που λέει κάτι με την έννοια του να είναι σε θέση να διαγράψετε το αρχείο becuase που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από τον υπολογιστή από το να προχωρήσει στην Ενότητα 2 . Αυτή η προειδοποίηση σας ενημερώνει ότι το αρχείο exe . Είναι ζωτικής σημασίας για το πρόγραμμα που θα εγκατασταθεί και δεν μπορεί να διαγραφεί , ενώ το πρόγραμμα είτε σε λειτουργία ή είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή .
Εικόνων Κατάργηση εγκατάστασης του προγράμματος

4

Ανοίξτε το "Start" μενού και επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου".
5

Κάντε κλικ στο "Add /Remove Programs . " Μια λίστα με όλα τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας , θα πρέπει να παραχθούν .

Για Vista και Windows 7 , κάντε κλικ στην επιλογή " Προγράμματα και δυνατότητες ".
Η 6

Εντοπίστε το πρόγραμμα που είχε εγκατασταθεί από το συγκεκριμένο " . exe" αρχείο .
Η

7 Κάντε κλικ στο όνομα του προγράμματος και κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση" ή "Uninstall ". Ο υπολογιστής θα σας ρωτήσει για την απεγκατάσταση του προγράμματος . Κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι" ή "OK " ανάλογα με το τι έρχεται . Το πρόγραμμα στη συνέχεια θα απεγκαταστήσετε .
8

Επιστροφή στο φάκελο με το αρχείο " . Exe" που δεν θα μπορούσε να διαγραφεί και κάντε δεξί κλικ πάνω του . Επιλέξτε "Διαγραφή" και να επιστρέψετε στην επιφάνεια εργασίας . Κάντε δεξί κλικ στο " Recycle Bin " και επιλέξτε "Empty Recycle Bin ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα