ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Ρύθμιση Μήπως δεν βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για ATI Radeon

Ένα πρόγραμμα οδήγησης ATI Radeon είναι το πρόγραμμα του υπολογιστή που λειτουργεί η κάρτα γραφικών του μηχανήματός σας . Εάν η αρχική ρύθμιση για τον υπολογιστή σας, δεν κατάφερε να βρει ένα συμβατό πρόγραμμα οδήγησης , μπορείτε on't να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από την κάρτα . Τα Windows θα πρέπει να χρησιμοποιούν ενσωματωμένη προγράμματα οδήγησης γενικής χρήσης για τη λειτουργία της κάρτας . Για να βρείτε ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης για ATI Radeon κάρτα γραφικών σας , θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και να γνωρίζουν τον ακριβή τύπο το μοντέλο της κάρτας γραφικών που είναι εγκατεστημένη . Οδηγίες
Η 1

Αναζητήστε το ATI Radeon από την AMD download site του οδηγού ( βλέπε Πόρων ) . 2

Χρησιμοποιήστε τα τέσσερα μενού drop-down που εμφανίζεται να προσδιορίσετε επακριβώς τι είδους κάρτα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας . Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε σωστά το μενού βρίσκεται στο εγχειρίδιο οδηγιών που συνοδεύει τον υπολογιστή σας ( αν ήρθε η κάρτα ATI Radeon προ-εγκατεστημένο ) ή στο εγχειρίδιο που συνοδεύει την ίδια την κάρτα ( αν το αγοράσατε χωριστά ) . Θα σας ζητηθεί να καθορίσετε τον τύπο του υπολογιστή σας , η "σειρά " κάρτα σας είναι ένα μέρος της , τον ακριβή αριθμό μοντέλου της κάρτας και το λειτουργικό σας σύστημα .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Get αποτελέσματα ".
Η

4 κάντε κλικ στο" Download "για να κατεβάσετε το ειδικό πρόγραμμα οδήγησης για ATI Radeon σας .
5

κάντε διπλό κλικ στο αρχείο προγράμματος οδήγησης . Κάντε κλικ στο κουμπί " Εγκατάσταση" για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ATI Radeon στον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα