ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Block Προγράμματα Με το Τείχος προστασίας των Windows

Το Τείχος προστασίας των Windows είναι μια σουίτα ασφαλείας που έχουν εγκατασταθεί με τα λειτουργικά συστήματα Windows. Στα Windows 7 και Vista , το Firewall σας επιτρέπει να ορίσετε περιορισμούς στις συνιστώσες και τα προγράμματα έχουν πρόσβαση στο Internet . Μπορεί να χρειαστεί να αποκλείσετε ένα πρόγραμμα, εάν δεν το εμπιστεύεστε , ή αν υποψιάζεστε ότι εκτελεί κακόβουλες δραστηριότητες όπως η λήψη Trojans και spyware . Μπορείτε να μπλοκάρουν τα ανεπιθύμητα προγράμματα μέσα σε λίγα λεπτά . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού των Windows " Start" , κάντε κλικ στο "Control Panel" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Ασφάλεια ". Κάντε κλικ στο " Τείχος προστασίας των Windows " για να ξεκινήσει το Windows Firewall. 2

Κάντε κλικ στο " Turn Windows Firewall ή απενεργοποίηση " και , στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή σας, εάν τα Windows σας ζητά να εισάγετε.

με 3

Επιλέξτε το "On ( συνιστάται ) " εάν δεν έχει επιλεγεί η επιλογή και κάντε κλικ στο "OK". Επιλέξτε την επιλογή " Αποκλεισμός όλων των εισερχόμενων συνδέσεων " αν θέλετε να αποκλείσετε όλα τα προγράμματα . Κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Να επιτρέπεται ένα πρόγραμμα ή η δυνατότητα μέσω του Windows Firewall" αν θέλετε να αποκλείσετε συγκεκριμένα προγράμματα . Κάντε κλικ στο κουμπί " Αλλαγή ρυθμίσεων " και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή , αν τα Windows θα σας ζητήσει να τον εισάγετε . Ένα νέο παράθυρο διαλόγου θα ξεκινήσει με μια λίστα προγραμμάτων .
5

Κατάργηση των ελέγχων από τα προγράμματα που θέλετε να αποκλείσετε και κάντε κλικ στο "OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας .
Εικόνων
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα