ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επαναφέρετε ένα διαγραμμένο MBR

Η κύρια εγγραφή εκκίνησης ( MBR ) είναι ένα σημαντικό τμήμα εκκίνησης του σκληρού δίσκου σας . Αυτό το αρχείο σκληρού δίσκου είναι ευαίσθητα στη διαφθορά ιούς ή άλλα προγράμματα που επηρεάζουν αυτό το τμήμα του σκληρού δίσκου . Το CD εγκατάστασης των Windows που συνοδεύει τον υπολογιστή σας έχει μια κονσόλα αποκατάστασης που σας βοηθά να επιδιορθώσετε την κύρια εγγραφή εκκίνησης , αν διαφθείρει . Αυτό διορθώνει τα προβλήματα εκκίνησης στον υπολογιστή σας χωρίς να χάσετε δεδομένα . Οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD των Windows 7 στη μονάδα και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή . Ο υπολογιστής ανιχνεύει εισαχθεί Windows 7 CD σας και θα σας ζητηθεί να πατήσετε ένα πλήκτρο . Πατήστε το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιό σας για να εκκινήσετε το CD . 2

Επιλέξτε την γλώσσα, την ώρα και τις ρυθμίσεις νομίσματος και κάντε κλικ στο κουμπί " Next" . Επιλέξτε το " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " και κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να επιδιορθώσετε . Για τους περισσότερους χρήστες , μόνο ένα λειτουργικό σύστημα που απαριθμούνται . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε το "Command Prompt" από τη λίστα των επιλογών και κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Εικόνων 3

Τύπος " Bootrec.exe " στην γραμμή εντολών και πατήστε " Enter". Αυτό αναφέρει αρκετές επιλογές για την αποκατάσταση των τομέων εκκίνησης στο σκληρό σας δίσκο . Πληκτρολογήστε " bootsect /fixmbr " και πατήστε το πλήκτρο " Enter".
Η

4 Πιέστε το πλήκτρο " Y" για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές και να επιδιορθώσει το αρχείο εκκίνησης . Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί . Αφού λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας , αφαιρέστε το CD εγκατάστασης και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα