ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να ανακτήσει ένα αναδιαμορφωμένες Hard Drive

Η επαναδιαμόρφωση σκληρό σας δίσκο γίνεται συνήθως ως μια τελευταία προσπάθεια τάφρων , όταν δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα και να είστε πρόθυμοι να ξεκινήσει ξανά από την αρχή για να πάρει εργασίας του υπολογιστή σας . Πριν από την αναδιαμόρφωση , πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων , η οποία χάνεται μετά την εκ νέου διαμόρφωση είναι πλήρης . Μπορείτε να ανακτήσει πολλά από τα αρχεία σας εν τούτοις, ακόμη και μετά την επαναδιαμόρφωση , με τη χρήση του λογισμικού αποκατάστασης . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε τον υπολογιστή σας και να ξεβιδώσετε και να αποσυνδέσετε τη μονάδα σκληρού δίσκου από τον υπολογιστή . Βάλτε το σκληρό δίσκο σε έναν άλλο υπολογιστή ως μια δευτερεύουσα κίνηση . Βεβαιωθείτε ότι ο άλλος υπολογιστής έχει ένα άλλο καλώδιο σκληρού δίσκου και την πρώτη σύνδεση . 2

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό αποκατάστασης , όπως Get Data Back ή Ανακτήστε τα αρχεία μου ( βλ. Πόρων ) στον πρωτεύοντα σκληρό δίσκο του άλλου υπολογιστή .
εικόνων 3

Ξεκινήστε το λογισμικό και να εκτελέσετε την αναζήτηση για την δευτερεύουσα μονάδα σκληρού δίσκου . Η αναζήτηση μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και μπορεί να περιέχει χιλιάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες των αρχείων που είχε σε ένα χρόνο στον υπολογιστή σας . Ρίξτε μια ματιά στα αρχεία και να βρείτε αυτά που θέλετε να ανακτήσετε .
Η

4 Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και να τα αντιγράψετε στον πρωτεύοντα σκληρό δίσκο ή σε μια μονάδα flash . Τερματίστε και αποσυνδέστε το άλλο σκληρό δίσκο, όταν τελειώσετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα