ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε ένα Dell Inspiron 5100

Αν έχετε προβλήματα με το Dell Inspiron σας πάγωμα ή επανεκκίνηση συνεχώς ή δείχνοντας τα λάθη του συστήματος , ή πουλάτε Dell σας , τότε θα θέλετε να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Πριν το κάνετε αυτό , θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τα πάντα στον υπολογιστή σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας , ή μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας χρησιμοποιώντας το Windows Backup. Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " Πίνακας Ελέγχου ", " Σύστημα και Συντήρηση " και στη συνέχεια " Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ". Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Windows Backup , θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο " Δημιουργία νέου , πλήρες αντίγραφο ασφαλείας " στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και, στη συνέχεια , ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη . Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Windows Backup πριν , μπορείτε να περιμένετε για την προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας , ή με το χέρι να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας κάνοντας κλικ στο " Back Up Now . " 2

Αφαιρέστε τυχόν σαρωτές , εκτυπωτές , μόντεμ ή καλώδια δικτύου , USB flash drives ή οποιεσδήποτε άλλες εξωτερικές συσκευές , όπως ένα MP3 player .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ", το βέλος στα δεξιά του " τερματισμού", στη συνέχεια, επιλέξτε "Restart ". Πατήστε το πλήκτρο "F8 ", όπως ο υπολογιστής είναι μέχρι την εκκίνηση . Θα πρέπει να δείτε το μενού Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους ανοικτό . Επιλέξτε " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " πατώντας το κάτω βέλος στο πληκτρολόγιο , στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί " Enter".
Η

4 Καθορίστε τις ρυθμίσεις γλώσσας και κάντε κλικ στο " Next". Συνδεθείτε ως διαχειριστής και κάντε κλικ στο "OK". Κάντε κλικ στο " Dell Factory Image Restore " και κάντε κλικ στο " Next".
5

Κάντε κλικ στο " Ναι , να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο και να επαναφέρετε το λογισμικό του συστήματος εργοστασιακή κατάσταση με το" πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στο " Next". Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει έως και μία ώρα ή περισσότερο . Όταν ολοκληρωθεί , κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος " και ο υπολογιστής σας θα επανεκκινήσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα