ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να ενημερώσετε προγράμματα οδήγησης ήχου στα Windows XP

Ήχος οδηγοί επιτρέπουν κάρτα ήχου υπολογιστή με Windows XP - που βασίζεται σας για να επικοινωνούν αποτελεσματικά και σωστά με το υπόλοιπο των συστατικών στον υπολογιστή σας . Μερικές φορές η κάρτα ήχου που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας , η οποία παράγει , διαδικασίες και εξάγει τον ήχο στα ηχεία , θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί τους ενημέρωση και άλλα μέρη του υπολογιστή αναβαθμίζονται . Μπορεί επίσης να θέλετε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για νέες, πιο απαιτητικές εφαρμογές βίντεο και παιχνιδιών ή εάν υπάρχει μια ξαφνική απώλεια στην ποιότητα του ήχου . Ευτυχώς, μπορείτε να ενημερώσετε γρήγορα οδήγησης της κάρτας ήχου σας , χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που ήδη υπάρχουν στον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο " Ο Υπολογιστής μου " που βρίσκεται στα Windows XP επιφάνεια εργασίας σας . Στη συνέχεια, επιλέξτε το " Properties " για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο που δείχνει τις ιδιότητες συστήματος του υπολογιστή σας , συμπεριλαμβανομένου και του ποσού της μνήμης ή RAM που είναι εγκατεστημένη στο μηχάνημα και το όνομα και την ταχύτητα του κεντρικού επεξεργαστή του υπολογιστή σας . 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Υλικό ", ακολουθούμενο από το πλήκτρο " Διαχείριση Συσκευών " για να εμφανίσετε όλες τις συσκευές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας , ταξινομημένων ανά κατηγορία .
εικόνων 3

Αναπτύξτε το "Ήχος , βίντεο και παιχνιδιών ελεγκτές "τίτλο με ένα μόνο κλικ . Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο όνομα της κάρτας ήχου σας από τη λίστα . Ένα παράθυρο ηχομονωτικές ιδιότητες έρχεται σε θέα .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Driver " και στη συνέχεια πιέστε το κουμπί με την ένδειξη "Update Driver " για να ανοίξετε το " Οδηγός ενημέρωσης υλικού . " Επιλέξτε " Ναι , αυτή τη φορά μόνο " και κάντε κλικ στο " Next".
5

Κάντε κλικ στο " Αυτόματη εγκατάσταση του λογισμικού " επιλογή ακολουθούμενο από το πλήκτρο "Next " για να εγκαταστήσετε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης για τη συσκευή ήχου σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα