ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Clean Up C δίσκου στα Windows XP

Στα Windows XP , η πλειοψηφία των αρχείων, φακέλων , τα προγράμματα και τις εφαρμογές σας αποθηκεύονται στο C : drive . Είναι η προεπιλεγμένη μονάδα δίσκου για το λειτουργικό σας σύστημα . Όπως μπορείτε να κατεβάσετε , να αποθηκεύσετε , να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε αρχεία, το C : drive συσσωρεύεται μια σειρά από άχρηστα αρχεία , τα οποία έχουν αρχίσει να επιβραδύνει την ταχύτητα και τις επιδόσεις . Επιπλέον , τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον καταναλώνουν μνήμη και χώρο στο σκληρό δίσκο . Τα Windows XP έρχεται με μια ποικιλία από εργαλεία που επιτρέπουν σε σας για να καθαρίσετε το αυτοκίνητο σας και να βελτιώσετε την απόδοση με την απελευθέρωση σκληρό δίσκο και μνήμη . Οδηγίες
Εκκαθάριση δίσκου
Η

1 Κάντε κλικ στο "Start" μενού και κάντε κλικ στο "My Computer" για να ξεκινήσει τα Windows Explorer 2

Κάντε δεξί κλικ στο " C . : " οδήγησης και κάντε κλικ στο" Ιδιότητες ". Ένα νέο παράθυρο διαλόγου ξεκινά . Κάντε κλικ στην καρτέλα " Γενικά" και κάντε κλικ στο " Εκκαθάριση Δίσκου ".
Εικόνων 3

Επιλέξτε την καρτέλα " Εκκαθάριση δίσκου " αν δεν έχει επιλεγεί αυτόματα και κάντε κλικ στα πλαίσια ελέγχου που ανήκουν στα αρχεία που θέλετε για να καθαρίσετε . Για παράδειγμα , επιλέξτε " Προσωρινά αρχεία Internet " αν θέλετε να καταργήσετε την περιήγηση αρχείων .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Yes" και κάντε κλικ στο " OK " για να διαγράψετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας .
Η 5

Κάντε κλικ στο κουμπί " Περισσότερες επιλογές " στην καρτέλα " Εκκαθάριση δίσκου " αν θέλετε να αφαιρέσετε Σύστημα σημεία επαναφοράς . Κάντε κλικ στο " Εκκαθάριση " επιλογή "System Restore ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι " για να αφαιρέσετε όλα, αλλά το πιο πρόσφατο σημείο επαναφοράς συστήματος . Κάντε κλικ στο " OK ", κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " OK " και πάλι .
Εικόνων αφαίρεση των εγκατεστημένων προγραμμάτων
Η 6

ξεκινήσει το Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων παράθυρο πατώντας το κουμπί " Έναρξη " , κάνοντας κλικ στο " Control Panel " και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ".
Η 7

Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να καταργήσετε και κάντε κλικ στο " Κατάργηση "ή" Αλλαγή /Κατάργηση . " Όταν σας ζητηθεί , κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι" ή " OK" για να επιβεβαιώσετε και να καταργήσετε το πρόγραμμα .
8

επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, αν τα Windows XP σας ζητά να .

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα