ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Βασικές ερωτήσεις που εξετάζουν κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος υπολογιστή

Ερωτήσεις σχετικά στοιχεία υλικού και λογισμικού , τα ζητήματα συμβατότητας , το λειτουργικό σύστημα και τις περιφερειακές συσκευές , όπως εκτυπωτές και σαρωτές συνήθως υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή . Σημασία
Η

υπολογιστές πρέπει να είναι αξιόπιστες και να εξυπηρετούν τις ανάγκες του χρήστη . Το λογισμικό παραγωγικότητας πρέπει να είναι συμβατή με τους οδηγούς του υπολογιστή και το λειτουργικό σύστημα . Οι επιχειρηματικοί χρήστες θα μπορούσε να εξετάσει αν οι υπολογιστές στο σπίτι τους θα ενσωματωθούν με τα δίκτυά τους υπολογιστή εργασίας . Κάποιος που χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή για gaming γραφικά ή θα θέλουν να εξασφαλίσουν ο επεξεργαστής είναι επαρκής , να αναβαθμιστούν και να διαθέτει επαρκή μνήμη RAM . Η προσεκτική σκέψη και προσοχή στην αρχή θα βοηθήσει στην αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων .
Εικόνων επιλογές
Η

Κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή , μερικοί μπορούν να έχουν για να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν έναν υπολογιστή που έρχεται με ένα πακέτο εκτυπωτή και σαρωτή , ή αν πρέπει να αγοράσουν αυτές τις συσκευές ξεχωριστά . Οι Βρετανοί ιστοσελίδα του BBC σημειώνει ότι ομαδοποιούνται εκτυπωτές είναι συχνά βασικό και αργή . Extras όπως μια κάρτα TV , CD ή DVD και την κάρτα καταγραφής βίντεο μπορεί να μετατρέψει έναν υπολογιστή σε ένα πολλαπλών χρήσεων μηχάνημα , σύμφωνα με την ιστοσελίδα .

Η Εκτιμήσεις
Η

Επεξεργασία ενέργειας θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του χρήστη . Για παράδειγμα , κάποιος που θέλει έναν υπολογιστή για σερφάρισμα στο Internet και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να διαχειρίζεται με ένα πιο βασικό επεξεργαστή . Η επιλογή μεταξύ ενός laptop και desktop μπορεί επίσης να εξαρτάται από τις επιχειρήσεις και τις προσωπικές απαιτήσεις .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα