ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Αναλώσιμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Εξαρτήματα

Υπολογιστές είναι συλλογές των στοιχείων του υλικού που συνεργάζονται για να επιτρέψει στους χρήστες να εργάζονται με τους σημαντικούς τρόπους . Ορισμένα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή , ενώ άλλοι μπορεί να προσθέσει αυξημένη λειτουργικότητα χωρίς να είναι απαραίτητη για τη βασική λειτουργία . Πολλά συστατικά του υλικού του υπολογιστή μπορούν να ανταλλαχθούν και να αναβαθμιστούν προκειμένου να βελτιωθεί ή να τροποποιήσουν τη λειτουργικότητα . CPU
Η

Η κεντρική μονάδα επεξεργασίας ή CPU είναι ένα μικροεπεξεργαστή που εκτελεί τους υπολογισμούς που απαιτούνται για να τρέξει έναν υπολογιστή . Ένας υπολογιστής δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς CPU . Η CPU καθορίζει πόσες διεργασίες ένας υπολογιστής μπορεί να συνεχίσει σε ένα χρόνο και πόσο γρήγορα οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί . Παλιά επεξεργαστές μπορεί να είναι ανίκανο να τρέχει σύγχρονα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών .
Εικόνων Hard Drive
Η

Ένας σκληρός δίσκος είναι μια συσκευή αποθήκευσης που περιέχει φυσική platters του δίσκου που μοιάζει με χοντρό μεταλλικό οπτικών δίσκων και την αποθήκευση ψηφιακών πληροφοριών . Οι σκληροί δίσκοι αποθηκεύουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή , τα αρχεία του προγράμματος και άλλα αρχεία δεδομένων, όπως μουσική, βίντεο και φωτογραφίες . Αν ένας σκληρός δίσκος έχει καταστραφεί , θα προκαλέσει συνήθως το σύστημα του υπολογιστή για να αποτύχει και μπορεί να καταστήσει δύσκολο να ανακτήσει τα αρχεία προσωπικών δεδομένων.

Η RAM
Η

Τυχαία μνήμη πρόσβασης ή RAM είναι προσωρινό χώρο αποθήκευσης δεδομένων . Ο σκληρός δίσκος στέλνει τα δεδομένα που είναι αναγκαία για τη στιγμή τα προγράμματα που εκτελούνται και των διαδικασιών για τη μνήμη RAM , η μνήμη RAM και στέλνει τα δεδομένα στην CPU για επεξεργασία. Εάν η μνήμη RAM γεμίζει με τα δεδομένα , μπορεί να προκαλέσει την απόδοση του υπολογιστή για να μείνει ? Αναβάθμιση RAM είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να βελτιώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή
εικόνων Κάρτα Γραφικών
Η

Ένα βίντεο . κάρτα ή κάρτα γραφικών είναι μια συσκευή που επιτρέπει την έξοδο βίντεο σε μια οθόνη ή τηλεόραση . Κάρτες γραφικών μπορούν επίσης να βοηθήσουν τον επεξεργαστή με τα καθήκοντα που σχετίζονται με την απόδοση γραφικών . Ορισμένες εφαρμογές , όπως παιχνίδια υπολογιστή απαιτούν συχνά ισχυρές κάρτες γραφικών .
Εικόνων κάρτα ήχου
Η

Η κάρτα ήχου είναι μια συσκευή που επιτρέπει την έξοδο ήχου σε έναν υπολογιστή . Η κάρτα ήχου είναι η συσκευή που τα ηχεία του υπολογιστή βύσμα σε . Υπολογιστές χωρίς κάρτες ήχου δεν θα παράγουν ήχο .
Εικόνων Optical Drives
Η

Οπτικές μονάδες περιλαμβάνουν DVD , CD και BluRay δίσκους ότι τα λέιζερ χρήση να διαβάσει ή να γράψει πληροφορίες σε ένα δίσκο . Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν τουλάχιστον μία μονάδα οπτικού δίσκου , έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να φορτώσουν τα προγράμματα που χρησιμοποιούν τα CD ή DVD .
Εικόνων Power Supply
Η

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε έναν υπολογιστή είναι μια συσκευή που αντλεί ενέργεια από μια ηλεκτρική πρίζα και το μετατρέπει σε τάσεις που οι συσκευές του υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιήσει . Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι συνήθως βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλάτης γωνία της υπόθεσης ενός υπολογιστή ? . Είναι η συσκευή που το καλώδιο ρεύματος συνδέεται στην
εικόνων Motherboard
Η

Μια μητρική πλακέτα είναι ένα κυκλώματος που συνδέει άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή μαζί . Η CPU , RAM , optical drives , κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου όλα βύσμα στη μητρική πλακέτα . Μερικές μητρικές έχουν ενσωματωμένες κάρτες ήχου , κάρτες γραφικών και δυνατότητα δικτύωσης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα