ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Δωρεάν εργαλεία Computer Clean Up

Τα εργαλεία χρησιμότητας σύστημα που βρέθηκαν στους περισσότερους υπολογιστές δεν είναι πάντα αρκετή για να κρατήσει τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας . Spyware, malware και δεδομένων έχουν απομείνει από εγκαταλελειμμένα downloads και απεγκατάσταση του λογισμικού, θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας και να κάνετε τα προγράμματα ανοίγουν και να λειτουργούν με πιο αργούς ρυθμούς . Χρησιμοποιώντας πρόσθετα εργαλεία καθαρισμού για την απομάκρυνση της περίσσειας σκουπίδια από τον υπολογιστή σας θα πρέπει να λειτουργεί σαν καινούργιο. Defraggler
Η

Defraggler θα ανασυγκροτήσετε τον σκληρό σας δίσκο , όπως και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης που έρχεται εγκατασταθεί σε Windows . Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι defraggler είναι ελαφρύτερο , λαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο , και εκτελεί ταχύτερα από την έκδοση των Windows . Επίσης, σας δίνει περισσότερο έλεγχο , επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μόνο συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους για να εργαστούν. Θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να ανασυγκροτήσετε ολόκληρο το σκληρό δίσκο , καθώς και .
Εικόνων Ncleaner
Η

Ncleaner είναι ένα σύστημα βελτιστοποίησης που θα καθαρίσει τα αρχεία μητρώου και εφαρμογές και αφαιρέστε απομείνει να εγκαταστήσετε και τα αρχεία καταγραφής . Θα τσίμπημα επίσης τις ρυθμίσεις του συστήματός σας για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση και να διαχειριστείτε ποια προγράμματα ξεκινήσει αυτόματα με το μηχάνημά σας . Το λογισμικό είναι 875 KB και εγκαθίσταται σε λίγα λεπτά . Οι οδηγίες περιλαμβάνονται για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα .

Η AVG Free
Η

AVG free είναι ένα δημοφιλές δωρεάν ιούς και spyware scanner . Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows και ενημερώνεται τακτικά για να παρέχει την καλύτερη προστασία . Υπάρχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση που περιλαμβάνει ένα firewall και anti -spam προστασία , αλλά η δωρεάν έκδοση δουλεύει μια χαρά για τους περισσότερους ιδιοκτήτες υπολογιστών . AGV δωρεάν συνιστάται από το PC Pro και Cnet.com . Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ στην ιστοσελίδα της AVG που προσφέρει βοήθεια σε θέματα λογισμικού και λοιμώξεις από τον ιό .
Εικόνων Spybot Search & Destroy
Η

Spybot Search & Destroy ευρήματα και αφαιρεί spyware από υπολογιστή σας για να σας κρατήσει ασφαλή. Spyware έχει απομείνει στον υπολογιστή σας από δικτυακούς τόπους , ώστε να παρακολουθείτε τη χρήση του Διαδικτύου και να πωλούν τις πληροφορίες για να τις εταιρείες εμπορίας . Στην κορυφή της εισβολής της ιδιωτικής ζωής σας , spyware θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας και μερικές φορές θα αλλάξει ακόμη και την αρχική σελίδα σας ή να εγκαταστήσετε τα μπαρ εργαλείο στον browser σας χωρίς την άδειά σας . Ενώ Spybot είναι ελεύθερη , οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες .
Εικόνων Ad Aware
Η

Ad Aware είναι ένα άλλο δημοφιλές δωρεάν λογισμικό προϊόν που λειτουργεί με την αναζήτηση έξω και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας . Αυτό σας προστατεύει από το να έχουν τον κωδικό πρόσβασης σας ή άλλα στοιχεία λογαριασμού κλαπεί και βοηθά να κρατήσει το μηχάνημα trojan δωρεάν . Θα σας προστατεύει επίσης από keyloggers και τους κλέφτες ταυτότητας . Malware θα προκαλέσει τον υπολογιστή σας να τρέχει πιο αργά , λαμβάνοντας περισσότερο χρόνο για να τρέξει τα προγράμματα και για την εκκίνηση αν δεν αφαιρεθούν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα