ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς μπορώ να αντιγράψετε τα αρχεία από CD ή DVD σε ένα σκληρό δίσκο

; Στην εποχή της τεχνολογίας , έχετε τη δυνατότητα να φορτώσετε τα αρχεία , φωτογραφίες ή βίντεο από ένα CD ή DVD σε σκληρό δίσκο του υπολογιστή , σε μια προσπάθεια να σώσει τα αρχεία για χρήση σε μεταγενέστερο χρόνο . Αντί για την εκτύπωση των αρχείων από το CD ή DVD , μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία από την αντιγραφή τους από μια συσκευή σε μια άλλη συσκευή , μειώνοντας την ανάγκη για το χαρτί . Ο σκληρός δίσκος είναι συνήθως το "C" drive σε έναν υπολογιστή , το οποίο είναι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία που θέλετε να αντιγράψετε . Οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD /DVD μέσα στην υποδοχή CD /DVD του υπολογιστή σας και κλείστε το . 2

Ανοίξτε το CD /DVD στον υπολογιστή σας και εντοπίστε το αρχεία να αντιγραφούν . Κάντε κλικ στα αρχεία για να τα ανοίξετε .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Αρχείο" στη γραμμή μενού , ενώ το αρχείο είναι ανοιχτό , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση ως . " Θα εμφανιστεί ένα pop-up παράθυρο , που σας δίνει όλες τις επιλογές σας για να αποθηκεύσετε το αρχείο . Κάντε κλικ στο "C" και το κουτί θα συμπληρώσει με άλλα αρχεία στον υπολογιστή σας " C" .
Η 4

Ονομάστε το αρχείο σας στο " C" . Όταν κάνετε κλικ στο " C" για να αποθηκεύσετε το αρχείο , στο κάτω μέρος της pop- up παράθυρο , θα δείτε ένα όνομα αρχείου . Είναι συνήθως επισημαίνεται. Πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου σε αυτή την υποδοχή και πατήστε " Enter". Τώρα έχετε ονομάσει το αρχείο σας και να το έχετε αποθηκεύσει στο σκληρό δίσκο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα