ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Ενημέρωση Firmware για ένα MP3 Player

Ένα MP3 player είναι μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου που υποστηρίζει αρχεία MP3 . Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται συνήθως για τη μουσική , κάθε τύπο του ήχου μπορεί να εγγραφεί σε μορφή MP3 και στη συνέχεια προστίθεται σε ένα MP3 player ( π.χ. , το podcast ) . Ενημερώσεις του firmware μπορεί να διορθώσει τα λάθη και συναντώνται συχνά τα θέματα που βρέθηκαν στην επίσημη έκδοση του ένα MP3 player . Παρόλο που η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το MP3 player και την κατασκευή , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γενικά το Device Manager για να αναβαθμίσετε το firmware MP3 player σας . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το νεότερο firmware από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή MP3 player σας και να αποθηκεύσετε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " στη γραμμή εργασιών των Windows . Κάντε κλικ στην επιλογή " Πίνακας Ελέγχου".
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Σύστημα" . Εάν χρησιμοποιείτε Windows XP , κάντε κλικ στην καρτέλα "Υλικό " και πιέστε "Device Manager ". Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista /7 , απλά κάντε κλικ στο " Device Manager. " Το Device Manager θα ανοίξει .
Η

4 Κάντε κλικ στο εικονίδιο " + " δίπλα στο " φορητές συσκευές . " Ο κατάλογος των MP3 players και άλλες παρόμοιες συσκευές που συνδέονται στον υπολογιστή σας θα εμφανιστεί . Κάντε δεξί κλικ στο όνομα του MP3 player σας και κάντε κλικ στο "Ιδιότητες".
5

Κάντε κλικ στην καρτέλα " Driver " . Κάντε κλικ στο " Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ". Το Hardware Update Wizard θα ανοίξει . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Η 6

Επιλέξτε "Αναζήτηση για τους καλύτερους οδηγούς σε αυτές τις περιοχές, " κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" , επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης που λάβατε στο βήμα 1 και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να εφαρμόσει το νέο firmware .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα