ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επεκτείνει τη γραμμή εργασιών σε μια δευτερεύουσα οθόνη Χρησιμοποιώντας τα Windows 7

λειτουργικό σας σύστημα Windows σας επιτρέπει να τεντώσει την επιφάνεια εργασίας και η γραμμή εργασιών σε δύο οθόνες . Αυτό σας δίνει το διπλάσιο χώρο στην επιφάνεια εργασίας , έτσι ώστε να έχετε ένα μεγαλύτερο χώρο εργασίας για να ολοκληρώσει τις εργασίες στον υπολογιστή σας . Οι ρυθμίσεις οθόνης των Windows 7 περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για να κάνουν το εύρος της γραμμής εργασιών δύο οθόνες . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις και να σβήνουν , όπως εσείς συνδέετε και να αποσυνδέετε οθόνες στον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" και επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου". Κάντε κλικ στο " Εμφάνιση και Εξατομίκευση " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο " Εξατομίκευση " για να ανοίξει ένα παράθυρο . Κάντε κλικ στο " Ρυθμίσεις οθόνης " για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της οθόνης σας . 2

Κάντε κλικ στο " Αλλαγή ρυθμίσεων οθόνης " στην αριστερή πλευρά της οθόνης . Κάντε κλικ στο εικονίδιο της οθόνης με την ένδειξη " 2 " στη λίστα των οθονών . Τα Windows θα εντοπίσουν αυτόματα τη δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Επιλέξτε " Επέκταση " από το "Display" drop-down box . Κάντε κλικ στο " Apply" για να εφαρμόσει αμέσως τις ρυθμίσεις . Παρατηρήστε ότι η οθόνη σας επεκτείνει τη γραμμή εργασιών και από τις δύο οθόνες .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Ναι" για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κρατήσετε τις εκτεταμένες ρυθμίσεις της οθόνης . Κάντε κλικ στο " OK " στο παράθυρο βασικές ιδιότητες .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα