ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να δημιουργήσετε μια πύλη Recovery CD για ένα Laptop

Η πρώτη φορά που ξεκινάτε ένα laptop πύλη θα σας ζητήσει να κάνετε μέσου αποκατάστασης . Οι πληροφορίες αποκατάστασης που θα καεί σε κενούς δίσκους ? Ο πραγματικός αριθμός των δίσκων που απαιτείται ποικίλλει ανά πύλη μοντέλο και το λειτουργικό σύστημα . Εάν παραλειφθεί αυτό το βήμα και να επιλέξει να δημιουργήσει τους δίσκους ανάκτησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία , μπορείτε να ξεκινήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη διαδικασία δημιουργίας μέσων αποκατάστασης . Αφού δημιουργηθούν οι δίσκοι αποκατάστασης , ωστόσο , δεν θα είναι σε θέση να δημιουργήσει επιπλέον δίσκους ανάκτησης . Η επιλογή « Έναρξη Δημιουργίας " στο παράθυρο Recovery CD /DVD Creator δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Λευκά δίσκους CD ή DVD

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα " από το μενού της επιφάνειας εργασίας των Windows . 2

Επιλέξτε " Recovery System" και στη συνέχεια επιλέξτε το " Recovery Media Creator . "
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Έναρξη Δημιουργίας " στην οθόνη Δημιουργός Recovery CD /DVD .
< br > 4

Κάντε κλικ στο " Αριθμός CDs απαιτείται" και επιλέξτε " Ναι ". Αυτή η οθόνη εμφανίζεται μόνο αν πύλη σας έχει ένα DVD burner . Εάν έχετε μια συσκευή εγγραφής CD , θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μόνο " ναι". Το Recovery CD /DVD Creator θα απαριθμήσει τα αρχεία που θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας . Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να γράψετε μια ετικέτα στην πρώτη σας δίσκο ( π.χ. , Recovery Disk 1 ) .
5

Τοποθετήστε το κενό δίσκο στη μονάδα . Κάντε κλικ στο κουμπί "OK". Η Ανάκτηση Δημιουργού CD /DVD καίει το δίσκο αποκατάστασης . Στη συνέχεια, οργανώνει τα αρχεία για να καεί για τον επόμενο δίσκο . Ετικέτα και εισαγάγετε το δεύτερο , και κάθε περαιτέρω δίσκους , όταν σας ζητηθεί .
Η

6 Κάντε κλικ στο " OK" αφού όλοι οι δίσκοι αποκατάστασης έχουν δημιουργηθεί .

Η < br >

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα