ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να διαμορφώσετε τον υπολογιστή σας χωρίς ένα δίσκο

Κάθε σύγχρονο υπολογιστή περιλαμβάνει ένα σκληρό δίσκο - ο τόπος όπου αποθηκεύονται όλα τα προγράμματα και τα αρχεία σας . Εάν θέλετε να καταργήσετε από τον υπολογιστή σας, αλλά δεν έχουν ένα CD επαναφοράς του συστήματος , ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο . Εκτελεί μια μορφή σκληρού δίσκου είναι μια απλή διαδικασία , αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή , διότι όλα τα αρχεία και τους φακέλους σας θα αφαιρεθεί . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε καλής ποιότητας USB

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και περιμένετε για τα Windows για την πλήρη φορτίο . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου".
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Σύστημα και Συντήρηση ", μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο " Εργαλεία διαχείρισης ".
Η 4

διπλό κλικ στο " Διαχείριση Υπολογιστή ". Αν σας ζητηθεί άδεια για να εκτελέσετε την ενέργεια , κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια ".
5

Κάντε κλικ στο " Διαχείριση δίσκων " στην πλαϊνή μπάρα . Αυτό θα σας δώσει μια επισκόπηση των διαθέσιμων δίσκων του υπολογιστή σας .
Η

6 Κάντε δεξί κλικ στο " C" και επιλέξτε " Format ". Κάντε κλικ στο " OK" και η διαδικασία θα ξεκινήσει . Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία , θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας μέχρι το λειτουργικό σύστημα έχει εγκατασταθεί ξανά . Για να το κάνετε αυτό , θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows ή μια μονάδα flash USB που περιέχει τα Windows .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα