ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να εγκαταστήσετε NVIDIA NVS 110M σε μια D620 Dell

Η NVIDIA Quadro NVS 110M είναι η κάρτα για τα ενσωματωμένα γραφικά που έρχεται προ -εγκατεστημένο στο D620 Dell . Κανονικά , η 110M είναι έτοιμο προς χρήση το συντομότερο έχετε αγοράσει το φορητό υπολογιστή Dell . Εάν , ωστόσο , θα πρέπει να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο σε κάποιο σημείο - ή αν αφαιρεθεί με κάποιο τρόπο τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA από την εν λόγω σκληρό δίσκο - θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών πριν από αυτό θα λειτουργήσει σωστά . Αυτά τα προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμο για download από την ιστοσελίδα της Dell . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ενεργή σύνδεση στο Internet .
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Ανοίξτε προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης στο Web και μεταβείτε στη σελίδα του οδηγού της Dell . Ένας σύνδεσμος που παρέχονται στην ενότητα "Πηγές" για την εξυπηρέτησή σας . 2

Κάντε κλικ στο drop-down μενού στο πάνω μέρος με την ένδειξη " Λειτουργικό Σύστημα" και να επιλέξετε ποια είναι εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Dell σας .

Η

3 Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα του οδηγού και κάντε κλικ στο "Video " εισόδου. Αυτό θα επεκτείνει και να απαριθμήσετε όλους τους οδηγούς βίντεο για το laptop σας .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Download" στην ενότητα " NVIDIA " , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Download " κάτω από το "Download μέσω του browser σας "επιλογή .
5

Αποθηκεύστε το αρχείο προγράμματος οδήγησης στο σκληρό σας δίσκο , τότε θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η λήψη .
Η

6 Ακολουθήστε τις αυτοματοποιημένες οδηγίες για να αρχίσει η αυτόματη εγκατάσταση διαδικασία . Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία , θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας πριν από την NVIDIA κάρτα στο φορητό υπολογιστή σας Dell θα λειτουργήσει σωστά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα