ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Μορφή ένα Cruzer Mini

Όταν διαμορφώσετε ένα δίσκο , είστε προετοιμασία να χρησιμεύσει ως συσκευή αποθήκευσης . Μετά την μορφοποίηση , όλα τα δεδομένα στο δίσκο θα διαγραφούν . Μπορείτε να διαμορφώσετε οποιαδήποτε συσκευή που κάποτε τα αποθηκευμένα αρχεία , όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους , CD, DVD και USB flash drives . Το Cruzer Mini είναι ένα μοντέλο μονάδα flash USB που δημιουργήθηκε από την SanDisk . Μπορείτε να διαμορφώσετε το Cruzer Mini USB flash drive για να το προετοιμάσει για να χρησιμεύσει ως συσκευή αποθήκευσης . Από μορφοποίηση θα διαγράψει όλα τα αρχεία , είναι καλύτερο να ελέγξει πρώτα το περιεχόμενο του δίσκου . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" . 2

Κάντε κλικ στο " Computer". Κάντε δεξί κλικ στο γράμμα της μονάδας δίσκου Cruzer Mini και επιλέξτε "Εξερεύνηση " για να δείτε τα περιεχόμενα . Αποθηκεύστε όλα τα σημαντικά αρχεία στο σκληρό σας δίσκο .
Εικόνων 3

Μετάβαση στην κορυφή της οθόνης και κάντε κλικ στο κουμπί "Πίσω" . Κάντε δεξί κλικ στο Cruzer Mini οδήγησης και επιλέξτε " Format ".
Η

4 Επιλέξτε έναν τύπο αρχείου στο " σύστημα αρχείων . " Επιλέξτε το "NTFS " ή " FAT32 " Εάν η μονάδα flash έχει περισσότερα από τέσσερα gigabytes ( GB ) χώρου (βλέπε Συμβουλές ) .
5

Επιλέξτε μια επιλογή μορφής και κάντε κλικ στο κουμπί "Start ".


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα