ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Επεξεργασία μακρινά ένα μητρώο για να επιτρέπεται η Απομακρυσμένη Βοήθεια

Απομακρυσμένη βοήθεια είναι μια υπηρεσία των Windows που επιτρέπει στους άλλους χρήστες να συνδέονται στον υπολογιστή σας για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη διαμόρφωση βοήθεια . Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας Remote Desktop , αφού στείλετε ένα αίτημα για απομακρυσμένη βοήθεια . Αυτό είναι επίσης μια ευεργετική εφαρμογή για διαχειριστές δικτύου που διαχειρίζονται αρκετά απομακρυσμένους υπολογιστές . Ένας διαχειριστής μπορεί να μετατραπεί σε απομακρυσμένη βοήθεια στο μητρώο των Windows . Η Registry Editor σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή στο δίκτυο . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows Orb στον τοπικό υπολογιστή . Πληκτρολογήστε " regedit" και πατήστε "Enter " για να ανοίξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου. 2

Κάντε κλικ στο "Αρχείο " μενού και επιλέξτε " Σύνδεση σε δίκτυο μητρώο . " Ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου . Πληκτρολογήστε το όνομα του απομακρυσμένου υπολογιστή που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση και πατήστε " Enter". Ανακοίνωση Οι κατάλογοι μητρώο του απομακρυσμένου υπολογιστή εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του επεξεργαστή .
Εικόνων 3

Πλοηγηθείτε στο " HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Control \\ Terminal Server" στο μητρώο του απομακρυσμένου υπολογιστή .
Φτηνές 4

διπλό κλικ στην τιμή με την ένδειξη " fAllowToGetHelp . " Πληκτρολογήστε " 1 " στο " Value" πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο " OK". Αυτό αποθηκεύει τη νέα ρύθμιση στον απομακρυσμένο υπολογιστή και επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε βοήθεια .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα