ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη βοήθεια με έναν διαφορετικό Subnet

Το συστατικό Remote Assistance χρησιμοποιεί τη θύρα 3389 στο τούνελ η εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση . Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν ρυθμιστεί για συνδεσιμότητα , όταν στο ίδιο δευτερεύον δίκτυο σε τοπικό επίπεδο . Ωστόσο , για να συνδεθείτε με έναν υπολογιστή σε ένα υποδίκτυο που είναι διαφορετικό από το δίκτυό σας , θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κανόνα προώθησης θύρας στο Τείχος προστασίας των Windows . Ο κανόνας αυτός επιτρέπει την εισερχόμενη και εξερχόμενη σύνδεση με τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του απομακρυσμένου υπολογιστή μέσω της θύρας 3389 στον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Πατήστε το "Windows" και τα πλήκτρα " R" ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιό σας . Αυτό εμφανίζει ένα παράθυρο Run στο κάτω μέρος της οθόνης σας . 2

Τύπος " Firewall.cpl " και κάντε κλικ στο κουμπί "OK " . Αυτό ανοίγει τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows σε ένα νέο παράθυρο .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Να επιτρέπεται ένα πρόγραμμα ή η δυνατότητα μέσω του Windows Firewall" σύνδεσμο στο αριστερό τμήμα του παραθύρου . Αυτό θα εμφανίσει μια λίστα με τους κανόνες εξαίρεση στον δεξιό τμήμα του παραθύρου .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Αλλαγή ρυθμίσεων " κάτω από τους κανόνες εξαίρεσης .
5

Κάντε κλικ στο κουτάκι δίπλα να "Απομακρυσμένη βοήθεια " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "OK " στο κάτω μέρος . Αυτή η αλλαγή γίνεται αμέσως σε ισχύ .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα