ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να περιηγηθείτε Πέρα από την οθόνη Zyxel Διαμόρφωση

Όπως κάθε υπηρεσία παροχής Internet , θα πρέπει να συσταθεί Zyxel router σας για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Internet . Ο τεχνικός σας μπορεί να θέσει αυτό επάνω με την εγκατάσταση , αν έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε μια εγκατάσταση στο σπίτι . Για να περιηγηθείτε πέρα από την οθόνη διαμόρφωσης Zyxel , θα πρέπει να εισάγετε τις σωστές πληροφορίες για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του router σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "Setup Wizard" από το κύριο μενού της οθόνης διαμόρφωσης σας Zyxel . 2

Εισάγετε τη Λειτουργία , Encapsulation , Multiplex , VPI και VCI πληροφορίες . Αυτές οι πληροφορίες θα είναι διαφορετική ανάλογα με την τοποθεσία σας . Επικοινωνήστε με τον ISP σας για αυτές τις πληροφορίες , αν δεν το έχετε ήδη . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε το όνομα του ISP , το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο "Αποκτήστε μια διεύθυνση IP αυτόματα »και« σύνδεση καρφωτή - Up . " Ρυθμίστε το Network Address Translation στην " SUA Only" και κάντε κλικ στο " Next".
5

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση ρυθμίσεων ". Η διαμόρφωσή σας θα αποθηκευτούν και θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε πέρα από την οθόνη διαμόρφωσης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα