ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς μπορώ να Turbo Boost ένα Asus N10J

; Turbo ώθηση , ή τη λειτουργία turbo , overclocks την κεντρική μονάδα επεξεργασίας ( CPU ) για την αύξηση της απόδοσης του συστήματος . Οι χρήστες του Asus N10J να κατεβάσετε το Power4 Gear Hybrid Utility από την ιστοσελίδα της ASUS . Μετά τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων ενέργειας στα Windows Vista , οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν turbo mode, στο Power4 Gear Hybrid κονσόλα Utility . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της ASUS (βλ. Πόρων ) . Σημείο στο "Υπηρεσίες" και κάντε κλικ στο " Support ". Σημείο στο " Downloads ". Κάντε κλικ στο " ASUS Downloads . " 2

Επιλέξτε " Notebook ", όπως το προϊόν . Επιλέξτε " N10 ", όπως τη σειρά . Επιλέξτε " N10J ", όπως το μοντέλο . Επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα από το μενού drop-down . Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση ".
Εικόνων 3

Ανάπτυξη " Utilities ". Μεταβείτε στο " Power4 Gear Hybrid . " Κάντε κλικ στο " Global" και να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ στο "setup.exe " για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας . Επανεκκινήστε το σύστημά σας μετά από την εγκατάσταση .
5

Συνδέστε τον προσαρμογέα AC στην υποδοχή τροφοδοσίας στο πλάι της ASUS N10J . Συνδέστε το άλλο άκρο του προσαρμογέα σε μια πρίζα .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows λογότυπο από τη γραμμή εργασιών . Κάντε κλικ στην επιλογή " Πίνακας Ελέγχου". Κάντε κλικ στο "Control Panel Home . "
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί " Επιλογές ενέργειας ". Επιλέξτε " Power4 Gear Hybrid" είναι το σύστημα εξουσίας . Έξοδος από το " Επιλογές ενέργειας ".
8

Κάντε κλικ στο βέλος που βρέθηκαν στη γραμμή εργασιών για να επεκτείνει το δίσκο του συστήματος . Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για Power4 Gear Hybrid για να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου για τη διεπαφή χρήστη .
Η

9 Κάντε κλικ στο " High Performance ". Κάντε κλικ στο κουμπί « στην πρίζα . " Επιλέξτε " Turbo " από το drop-down μενού με την ένδειξη " λειτουργία Turbo . " Κάντε κλικ στο " OK " για να Turbo Boost της ASUS N10J .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να εντοπίσετε κρυμμένα τα χαμένα αρχεία εικόνας στον υπολογιστή μου Μετά από μια επαναφορά

Μετά την επαναφορά του υπολογιστή σας με Windows , το λειτουργικό σύστημα κρύβει αυτόματα τα κρυφά αρχεία . Πρέπει να ρυθμίσετε τα Windows να δείξει τα κρυφά αρχεία για να βρείτε τις κρυμμένες εικόνες στο ανακαινισμένο υπολογιστή . Αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους αυτής της ρύθμισης των Windows , μπορείτε να ψάξετε για τις εικόνες σας στο σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα των Windows 7 αναζήτησης αρχείων . Οδηγίες Η 1 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows Start στο ανακαινισμένο υπολογιστή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα