ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Compaq Αναγνώριση συσκευής

Compaq είναι μια μεγάλη εταιρεία κατασκευής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών κάτω από την ομπρέλα της Hewlett - Packard . Ιστορικά, η εταιρεία ξεκίνησε με την παραγωγή τους προσωπικούς υπολογιστές κάτω από το μανδύα της « συμβατότητας και της ποιότητας ? " Ως εκ τούτου , Compaq είναι μια συστολή αυτού του συνθήματος . Αν ο χρόνος δεν έρχεται ποτέ για Compaq υπολογιστή σας να χρειάζεται επισκευή , θα πρέπει να προσδιορίσει το μοντέλο του υπολογιστή που χρησιμοποιείτε πριν από την κλήση υποστήριξης πελατών . Μερικοί από τους τρόπους για να γίνει αυτό περιλαμβάνει το λογισμικό της Hewlett - Packard . Λάβετε υπόψη ότι Compaq συγχωνεύθηκε με την HP πριν από μερικά χρόνια , έτσι ώστε να μοιράζονται πολλούς πόρους τώρα . Desktop PCs
Η

Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για τις ετικέτες των προϊόντων . Αυτά θα είναι συνήθως αυτοκόλλητα για την υπόθεση του πύργου και μπορεί να σας πει το όνομα του προϊόντος ? " . Compaq Presario ", για παράδειγμα , Θα βρείτε πιθανό το σειριακό αριθμό ( s /n ) και τον αριθμό προϊόντος ( p /n ) και εκεί. Το αυτοκόλλητο είναι συνήθως στην κορυφή ή πίσω μέρος της υπόθεσης .
Εικόνων Desktop υπολογιστές με τα Windows εντολές πληκτρολογίου
Η

Εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να μετατραπεί σε , μπορείτε να βρείτε το σειριακό και τον αριθμό προϊόντος στον υπολογιστή σας πατώντας ταυτόχρονα και κρατώντας πατημένο το "έλεγχος" και τα πλήκτρα " alt" , στη συνέχεια, πατώντας το πλήκτρο " s " κλειδί . Όταν πατήσετε ctrl + alt + s , θα πρέπει να εμφανιστεί ένα παράθυρο , λέγοντας σειριακή και το προϊόν τους αριθμούς της συσκευής σας , καθώς και άλλες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης υποστήριξης .

Η Desktops και Notebooks : HP Support Assistant ή το HP Advisor για Windows 7 και Vista
Η

στο HP Support Assistant και HP Advisor είναι δύο προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί από την HP για να σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με Compaq υπολογιστή σας . Αν το μηχάνημά σας μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη χρήσιμες πληροφορίες , συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων και τους σειριακούς αριθμούς , μπορεί να προσεγγιστεί με το άνοιγμα του HP Support Assistant ή το HP Advisor . Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και πληκτρολογήστε " HP " στο πεδίο αναζήτησης . Αν δείτε εφαρμογής HP Support Assistant στις επιλογές , κάντε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει το πρόγραμμα . Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα , οι πληροφορίες που χρειάζεστε θα είναι κοντά στο κάτω μέρος του παραθύρου
εικόνων επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές : . HP Βοήθεια και υποστήριξη για τα Windows XP
Η

HP Βοήθεια & η υποστήριξη είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από την HP να βοηθήσει τους χρήστες των Windows XP βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους υπολογιστές τους Compaq . Εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να μετατραπεί σε , κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και επιλέξτε " HP Βοήθεια και υποστήριξη . " Μόλις το πρόγραμμα ξεκινά , οι πληροφορίες που χρειάζεστε θα είναι κάτω από το λογότυπο της HP στο επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου . Αν δεν έχετε ήδη αυτό το πρόγραμμα , μπορείτε να είστε σε θέση να το κατεβάσετε από την HP .
Εικόνων παλαιότερους υπολογιστές
Η

Κάποιοι παλιότεροι υπολογιστές Compaq έχουν μια πόρτα στο μπροστινό μέρος του ο πύργος που καλύπτει ένα διαμέρισμα σχεδιαστεί για να κρατήσει τα CD . Ένα αυτοκόλλητο που περιέχει το προϊόν του μηχανήματος και οι σειριακοί αριθμοί θα πρέπει να κολλήσει στο εσωτερικό της πόρτας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα