ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Θα χρειαστεί να διαμορφώσετε Toshiba μου M115 Satellite Laptop και δεν έχω τα Utility Δίσκοι

Πιστεύεται ότι το Toshiba Satellite M115 είναι ένα σταθερό laptop , εξακολουθεί να είναι επιρρεπείς σε λάθη , αστοχίες υλικού και της διαφθοράς στο δίσκο . Αν συμβεί το χειρότερο , μπορεί να έχετε άλλη επιλογή παρά να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Συνήθως αυτό γίνεται με ένα δίσκο ανάκτησης. Εάν δεν υπάρχει δίσκος στην πλευρά, ωστόσο , υπάρχει μια άλλη επιλογή . Το Toshiba Satellite M115 έρχεται με ένα διαμέρισμα ανάκτησης που αποθηκεύει τα αρχεία που απαιτούνται για την ανάκτηση της κίνησης . Με την πρόσβαση στο Toshiba HDD Recovery Utility μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας χωρίς το δίσκο αποκατάστασης . Αυτό είναι ένα Last Resort
Η

Σύνολο ανάκτησης συστήματος είναι μια διαρκής διαδικασία που δεν μπορεί να αναιρεθεί . Όλα τα προσωπικά δεδομένα , εφαρμογές και ρυθμίσεις θα αφαιρεθεί αφήνοντας τον υπολογιστή σας με εγκατεστημένο το εργοστασιακό είδωλο . Λόγω της σοβαρότητας των συνεπειών, αυτό πρέπει να γίνει μόνο ως τελευταία προσπάθεια. Αν σας κρατά ένα σφάλμα του συστήματος , ακόμη και από την εκκίνηση των Windows , ή ο υπολογιστής σας είναι τόσο τέλμα ώστε να είναι άχρηστα θα πρέπει να εξακολουθεί να δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε πριν από την εκτέλεση μιας επαναφοράς του συστήματος .
Εικόνων Recovery Partition
Η

το Toshiba Satellite σήμα των φορητών υπολογιστών όλα έρχονται με ένα διαμέρισμα ανάκτησης εγκατεστημένο στον σκληρό δίσκο . Αυτό το τμήμα περιέχει τα πάντα που είχε εγκατασταθεί από το εργοστάσιο , συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων , εγκατάστασης εφαρμογών , οι οδηγοί και πιθανόν κάποια σκουπίδια που δεν θα θέλετε . Αυτά τα δεδομένα διαχωρίζονται από τα στοιχεία της ενεργού διαμερίσματος σας , συνήθως στη μονάδα C , η οποία κατέχει τα δεδομένα του λειτουργικού σας συστήματος . Ποτέ δεν θα πρέπει να αλλάξει τα δεδομένα στο διαμέρισμα , καθώς θα αναιρεί την ικανότητά σας να ανακτήσει το σκληρό δίσκο σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .

Η Πώς να Εκτελέστε την αποκατάσταση
Η

Απενεργοποιήστε το φορητό υπολογιστή Toshiba Satellite . Κρατήστε το " 0 " και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το σύστημα και να ξεκινήσει την Toshiba HDD Recovery Utility . Πατήστε το πλήκτρο " 1 " για να επιλέξετε " Restore Original Factory Image ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι" για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της μονάδας σας . Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Όταν η επανεκκίνηση του συστήματος θα είναι ακριβώς σαν να ήταν καινούργιο.
Εικόνων Εάν το βοηθητικό πρόγραμμα Recovery αποτυγχάνει
Η

Στην απίθανη περίπτωση που η ανάκαμψη δεν οφείλεται σε ένα ζήτημα με το δίσκοι διαμερίσματος ανάκτησης , η ανάκτηση μπορεί να αγοραστεί από την Toshiba . Καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για να ζητήσει από τους δίσκους για το μοντέλο του φορητού υπολογιστή σας . Η Toshiba διαθέτει επίσης ένα βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δίσκου που έχει εγκατασταθεί στο Satellite φορητό υπολογιστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από μια καταστροφή να δημιουργήσετε το δικό σας δίσκους ανάκτησης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα