ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς μπορώ να ξέρω τι έχει μνήμη ενός υπολογιστή

; Αναβάθμιση της μνήμης του υπολογιστή σας μπορεί να αυξήσει τη συνολική απόδοσή της και θα περιορίσει τη κολλάει το σύστημα και παγώνει . Αυτό συμβαίνει επειδή η περισσότερη μνήμη ένα σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή έχει , οι περισσότερες εφαρμογές και διαδικασίες του συστήματος που μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα . Επιπλέον , οι εφαρμογές που γουρούνι πόρους του συστήματος , όπως το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο , θα τρέξει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά . Ωστόσο , πριν να αναβαθμίσετε τη μνήμη του υπολογιστή σας , θα πρέπει να μάθετε τι είδους μνήμη που χρησιμοποιεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους των δικτυακών τόπων που προσφέρουν ένα εργαλείο σύμβουλος ελεύθερη μνήμη για να αποκτήσουν τις σωστές πληροφορίες . Οδηγίες
Η 1

ξεκινήσει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και , στη συνέχεια, περιηγηθείτε σε μια ιστοσελίδα που προσφέρει ένα online σύμβουλος μνήμης . Η Kingston Technology , EveryUpgrade και Crucial Technology είναι παραδείγματα των δικτυακών τόπων που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία δωρεάν . 2

Κάντε κλικ στο πλαίσιο αναζήτησης drop-down , στη συνέχεια, επιλέξτε τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας από τη λίστα . Το πλαίσιο αναζήτησης είναι εμφανές σε κάθε ιστοσελίδα .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" ή "Αναζήτηση" . Μια λίστα με τα μοντέλα για τον υπολογιστή σας, θα εμφανιστεί στην ακόλουθη ιστοσελίδα .
Η

4 Επιλέξτε το μοντέλο του υπολογιστή σας από τη λίστα και, στη συνέχεια , κάντε κλικ στο "Αναζήτηση" ή Βρείτε το " κουμπί . Οι " Αποτελέσματα αναζήτησης " η σελίδα θα ανοίξει και λίστα με τις προδιαγραφές για τον τύπο μνήμης που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα