ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Αύξηση Zoo Acclaim σε ζωολογικό κήπο μου

Facebook , μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης , προσφέρει δωρεάν παιχνίδια εκτός από την ικανότητα να κάνει chat και να κρατήσει σε επαφή με τους φίλους . Ζωολογικός κήπος μου είναι ένα Facebook -based παιχνίδι browser που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ζωολογικό κήπο . Κατά την πρώτη , θα ξεκινήσετε με ένα μικρό ζωολογικό κήπο , αλλά με την αύξηση ζωολογικό κήπο αναγνώριση σας , ζωολογικό κήπο σας θα αυξηθεί και στις δύο επισκέπτες και το μέγεθος . Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε ζωολογικό κήπο αναγνώριση όταν παίζει ζωολογικό κήπο μου . Οδηγίες
Η 1

Αυξήστε τη διαφήμισή σας . Όσο υψηλότερη είναι η διαφήμισή σας , η μεγαλύτερη αποδοχή που θα κερδίσει. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διαφήμισή σας σε ένα ανώτατο όριο των $ 1.000.000. 2

Αγορά περισσότερα ζώα ζωολογικού κήπου σας . Θα λάβετε αναγνώριση για κάθε ζώο που αγοράζετε μέχρι 10 ζώα αυτής της φυλής σας .
Εικόνων 3

Φυλή ζώα σας . Το πιο δύσκολο το ζώο είναι να αναπαραγάγει , η μεγαλύτερη αναγνώριση που θα πάρετε όταν έχουν ζευγαρώσει με επιτυχία .
Η 4

Αγόρασε ένα κέντρο διάσωσης ζώων ζωολογικού κήπου σας . Το κτίριο αυτό θα αυξήσει αμέσως την αναγνώριση του ζωολογικού κήπου σας όταν το αγοράσατε.
5

Απελευθερώστε τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον . Εάν έχετε μια αφθονία μιας ορισμένης φυλής των ζώων , απελευθερώνοντας τα επιπλέον ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον θα αυξήσει αναγνώριση σας . Ωστόσο , βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αρκετά ζώα στο ζωολογικό σας κήπο για το κοινό για να δείτε ή αλλιώς αναγνώριση σας θα μειωθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα