ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Θα Διαγραφή Old Files Επιταχύνετε το PC

; Υπάρχουν διάφορες αιτίες για τους οποίους υπολογιστές επιβραδύνουν καθώς γερνούν . Μία από τις κοινές ερωτήσεις υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι " Πόσο παλιά αρχεία έχουν επιβραδύνει τον υπολογιστή μου ; " Η σύντομη απάντηση είναι «Εξαρτάται από το είδος του αρχείου που διαγράφηκε . " Ρύθμιση των Goalposts Performance
Η

Εάν ο υπολογιστής σας είναι αργή για να ξεκινήσει τις εφαρμογές ή αρχίζει να έχει αισθητή υστέρηση μεταξύ όταν κάνετε κλικ πάνω σε κάτι και η είσοδος έχει ληφθεί ή υπάρχει μια αισθητή καθυστέρηση μεταξύ όταν ξεκινάτε την πληκτρολόγηση και όταν το κείμενο φαίνεται , διαγράφοντας περιττά αρχεία μπορεί να είναι η λύση σας . Αν ο υπολογιστής σας είναι αργός τρέχει ειδικές εφαρμογές - δηλαδή , ένα ερώτημα σε μια μεγάλη βάση δεδομένων ή υποτονικές επιδόσεις με το World of Warcraft - διαγραφή παλαιών αρχείων που δεν θα βοηθήσει πολύ
εικόνων Εκκίνηση Εφαρμογών
.

Το Νο 1 ένοχος για την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών τρέχει αργά έχει λίγο να κάνει με το χώρο στο δίσκο , αλλά τα πάντα να κάνει με τη λήψη μικρά κομμάτια της μνήμης RAM του συστήματος σας και να κρατούν την εξουσία . Προγράμματα που έχουν " εκτοξευτή " εφαρμογή στο δίσκο συστήματος των Windows είναι ένα μεγάλο ένοχο ? Κάθε ένα από αυτά τα εικονίδια συστήματος είναι ένα πρόγραμμα που είναι φορτωμένο με ένα άλλο πρόγραμμα γρήγορα - και ότι καταναλώνει τους πόρους του συστήματος . Απεγκατάσταση αυτές τις εφαρμογές όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να έχει σημαντική αύξηση της απόδοσης του συστήματος .

Η Malware και Spyware
Η

Μια άλλη κύρια αιτία της αργής υπολογιστές που δένει με " παλιά αρχεία " είναι malware και spyware προγράμματα . Αυτά είναι τα βοηθητικά προγράμματα που περιοδικά στέλνουν πίσω τα δεδομένα - συχνά καλοήθεις δεδομένα εμπορίας , αλλά μερικές φορές περισσότερο από αυτό - σε εταιρείες που η ενσωμάτωσή τους σε σελίδες Web ή flash βίντεο . Η μόνη πραγματική άμυνα είναι να τρέξει σε τακτά χρονικά διαστήματα spyware σκούπα για να καθαρίσει αυτές τις προσβολές έξω .
Εικόνων Κατάργηση Παλιά αρχεία Temp και Σύστημα καθαρισμού
Η

Ενώ για να απαλλαγούμε από τις εφαρμογές εκτοξευτή και spyware είναι δύο καλοί τρόποι για να επιταχυνθεί το PC σας , ένα άλλο είναι να διαγράψετε τα παλιά προσωρινά αρχεία , τα οποία δημιουργούνται από εφαρμογές γραφείου , προγράμματα περιήγησης και σχεδόν οτιδήποτε άλλο . Ομοίως , σε τακτά χρονικά διαστήματα τον καθαρισμό από Recycle Bin σας μπορεί να δώσει μια μικρή ώθηση στην απόδοση, επειδή τα Windows διατηρεί την ικανότητα να " Αναίρεση" διαγραφές στον Κάδο Ανακύκλωσης σε ένα μεγάλο αρχείο . Αυτά έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της ελευθερώνοντας χώρο στο δίσκο .
Εικόνων Καθαρισμός του μητρώου
Η

Η τελευταία θέση για να ψάξει για τη διαγραφή " παλιά αρχεία " για να καθαρίσει τον υπολογιστή σας είναι η μητρώο των Windows . Το μητρώο των Windows είναι μια κεντρική αποθήκη για την αποθήκευση των δεδομένων των εφαρμογών σας . Παίρνει φορτωμένο ( και ζητεί άλλα αρχεία για να φορτώσει ), ως μέρος της διαδικασίας εκκίνησης των Windows . Εάν έχετε διαγράψει αρχεία και να απεγκατασταθεί τα πράγματα , ή απλά να εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές , αξίζει τον κόπο να εκτελέσετε ένα βοηθητικό πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να εξομαλύνει τα πράγματα .
Εικόνων Ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου
Η

Αν και τεχνικά δεν είναι μια μέθοδος για τη διαγραφή παλαιών αρχείων για την επιτάχυνση ενός υπολογιστή , κάθε έκδοση των Windows από τα Windows XP έχει υποβάλει ένα βοηθητικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου . Σκληροί δίσκοι θα γράψει δεδομένα σε μη συνεχόμενες τομείς . Η ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου των Windows έχει αντιγράψει τα δεδομένα που είναι κατακερματισμένη σε όλο τον σκληρό δίσκο σε μία θέση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα