ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επιταχύνω Access 2007

Access 2007 είναι ένα σχεσιακό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που αναπτύχθηκε και διατίθεται στο εμπόριο από τη Microsoft . Παρέχει μια γραφική διεπαφή χρήστη σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο για σας να δημιουργήσετε βάσεις δεδομένων , πίνακες και ερωτήματα . Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι που μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα της Microsoft Office Access 2007, οι αιτήσεις σας , αν και δεν είναι κάθε άκρη απόδοσης ισχύει για κάθε βάση δεδομένων . Οδηγίες
Η 1

Χωρίστε τη βάση δεδομένων σας σε δύο βάσεις δεδομένων για να βελτιώσουν τις επιδόσεις και την απλοποίηση της συντήρησης . Κάντε κλικ στην καρτέλα " Εργαλεία βάσης δεδομένων " και κάντε κλικ στο " Βάση δεδομένων της Access " επιλογή . Κάντε κλικ στο " διαίρεσης βάσης δεδομένων . " Αυτό θα ανοίξει ένα οδηγό. Κάντε κλικ στο " Split βάση δεδομένων . " Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το back-end αντίγραφο . Κάντε κλικ στο " Split ". 2

Χρησιμοποιήστε " Performance Analyzer , « ένα εργαλείο χτισμένο ακριβώς στο προϊόν . Κάντε κλικ στο μενού "Εργαλεία" και επιλέξτε "Analyze , Performance ». Επιλέξτε όλα τα αντικείμενα ή συγκεκριμένα αντικείμενα και κάντε κλικ στο " Run".
Εικόνων 3

Εκτελέστε το " Access Table Analyzer ", επίσης ένα ενσωματωμένο εργαλείο που καθιστά εύκολο να ομαλοποιήσει σωστά τα δεδομένα σας πίνακες . Κάντε κλικ στο " Εργαλεία πρόσβασης" και επιλέξτε "Analyze ". Επιλέξτε " Access Table Analyzer . " Κάντε κλικ στο " Run".
Η 4

Ελαχιστοποίηση multi -tasking για να βελτιώσει τις επιδόσεις της Access . Κλείστε τα ανοιχτά παράθυρα ή προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε .
5

Μειώστε το μέγεθος των γραφικών στη βάση δεδομένων της Access 2007 . Κάντε κλικ στο " Επιλογές της Access . " Επιλέξτε " Τρέχουσα βάση δεδομένων . " Ρυθμίστε το " Picture Format αποθήκευσης Ακίνητα " για να " Διατηρήστε μορφή εικόνας πηγή . " Αυτό θα μειώσει το μέγεθος των γραφικών σας, καθώς και το μέγεθος του αρχείου σας .
Η 6

Διαβάστε: « Συμβουλές για την απόδοση για να επιταχύνει τη βάση δεδομένων Access 2007 " από την ιστοσελίδα της Microsoft μάθετε συγκεκριμένους τρόπους για να επιταχυνθεί η πρόσβαση που μπορεί να είναι σχετικές με τη βάση δεδομένων σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα