ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Geek Squad να δημιουργήσει ένα νέο υπολογιστή

Η δημιουργία ενός νέου υπολογιστή μπορεί συχνά να είναι μια δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία . Ακόμη και εκείνοι που είναι τεχνικά κλίση μπορεί να τρέχει σε θέματα , όπως είναι η σύνδεση με το Διαδίκτυο ή την κατάλληλη σύνδεση των αξεσουάρ και άλλα συστατικά . Όταν ο υπολογιστής είναι τελικά συσταθεί και να ρυθμιστεί , η εγκατάσταση λογισμικού μπορεί να δημιουργήσει νέες προκλήσεις . Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία , μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Geek Squad να εκτελέσει μια υπηρεσία PC σύνδεση στο σπίτι , φροντίζοντας τα περισσότερα από τα ζητήματα για σας . Οδηγίες
Η 1

αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή από οποιονδήποτε λιανοπωλητή ή τον πωλητή της επιλογής σας . Αν και το Geek Squad συνδέεται με Best Buy , Geek Squad πράκτορες θα δημιουργήσει οποιοδήποτε εμπορικό σήμα του υπολογιστή αγοραστεί από οποιοδήποτε κατάστημα . Η εταιρεία, ωστόσο , δεν προσφέρουν συχνά εκπτώσεις στις υπηρεσίες για υπολογιστές που αγοράστηκαν από την Best Buy . 2

Κλείστε ένα ραντεβού με την Geek Squad καλώντας 1-800- GeekSquad , ή πρόκειται να geeksquad.com για να δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουν . Μαζί με την εγκατάσταση του υπολογιστή , οι παράγοντες μπορεί επίσης να δημιουργήσει mp3 players , τηλεοράσεις και άλλες συσκευές . Επιλέξτε την ώρα του ραντεβού , όταν θα είναι παρόντες , ώστε να μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε .
Εικόνων 3

Επιλέξτε μια θέση για το νέο υπολογιστή σας και να καθαρίσει την περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο για να να χορηγούν στον πράκτορα εύκολη πρόσβαση σε πρίζες και τα καλώδια σύνδεσης στο Internet . Αν υπάρχει ένας υπολογιστής σε αυτήν την θέση ήδη , να εξετάσει τη μεταφορά έξω από το δρόμο πριν το ραντεβού.
Η 4

Γράψτε κάτω μια λίστα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που θα ήθελα να ρωτήσω τον παράγοντα σχετικά με τη ρύθμιση . Η υπηρεσία σύνδεση PC στο σπίτι περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση μία εφαρμογή λογισμικού της επιλογής σας , έτσι θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο πακέτο λογισμικού που θα θέλατε από τον πράκτορα να εγκαταστήσετε . Το λογισμικό πρέπει να αγοραστεί από σας εκ των προτέρων . Anti-virus λογισμικό είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διατήρηση ιούς του υπολογιστή σας και με ασφάλεια.
5

Ρωτήστε τον παράγοντα οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις όταν φτάνει και δείξτε τη θέση που έχετε επιλέξει για τη ρύθμιση . Παρακολουθήστε τη διαδικασία εγκατάστασης και να το χρησιμοποιήσετε ως μια μαθησιακή εμπειρία . Αν μικρότερα προβλήματα με τον υπολογιστή σας ή να προκύψει ένα καλώδιο γίνεται unplugged , αυτό θα σας εξοπλίσει καλύτερα να λύσετε οι ίδιοι το πρόβλημα στο μέλλον .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα